... Hidraulika kvačila... kada sam već u radnji...
Moderators: dejo, dejca, Miljan
- Leonid Breznjev
... Hidraulika kvačila... kada sam već u radnji...
... i pošto sam seo za tastaturu sada i ko zna kada ću, da se ja lepo izjadam šta me muči pa nek ide život....
Naime, kao ranije pomenuti španer lanca, jedan od delova koji sam pazario i menjao svakih 10tak 'iljada je - hidraulika kvačila - đa gornji cilindar, đa donji... Stalno se dešava da je'n oda njiha procuri... donji naročito!
Ko za inat, nema drugih do kleti Fenox da se stavi, a nema ni gumica za remont nigdi da se kupi...
Nije da mi kvačilo preterano treba, ali za prvu i rikverc bi mi baš leglo...
(i kočioni cilindri su mi Fenox, ali rade... dokle će, ne znam)
Posle dramatičnog uvoda, pitanje i molba sa vaskoliki forumaški svet:
DI DA KUPIM CILINDRE KVAČILA, DA TRAJU DUŽE OD 10.000???
I kao šlag na ovu galamu, kako bih svoje emocije glede takvih kvarova bolje opisao, a opet ostao korektan glede pravila ovog foruma:
"$&##%!?"#% !!!"
Naime, kao ranije pomenuti španer lanca, jedan od delova koji sam pazario i menjao svakih 10tak 'iljada je - hidraulika kvačila - đa gornji cilindar, đa donji... Stalno se dešava da je'n oda njiha procuri... donji naročito!
Ko za inat, nema drugih do kleti Fenox da se stavi, a nema ni gumica za remont nigdi da se kupi...
Nije da mi kvačilo preterano treba, ali za prvu i rikverc bi mi baš leglo...
(i kočioni cilindri su mi Fenox, ali rade... dokle će, ne znam)
Posle dramatičnog uvoda, pitanje i molba sa vaskoliki forumaški svet:
DI DA KUPIM CILINDRE KVAČILA, DA TRAJU DUŽE OD 10.000???
I kao šlag na ovu galamu, kako bih svoje emocije glede takvih kvarova bolje opisao, a opet ostao korektan glede pravila ovog foruma:
"$&##%!?"#% !!!"
"Види тата, па то је господин Рајковић..."
- josif visarionovic
- Site Admin

Bilo je dosta reci o fenox-u na ovom forumu. Skoro svi smo iskusili identicne probleme, jos pre 5-6 godina.
Sada fenox zaobilazimo u sirokom luku.
Kupi METELLI cilindre. Postoje i za kvacilo, gornji i donji, glavni kocioni i mali cilindri na anker platnama.
Cena je visa od cene fenox-a ali je u sustini neuporedivo jeftiniji, jer ga ne menjas dugo godina.
Jedan od uvoznika je AutoRad iz NS, a video sam da se neki od uvoznika reklamira u Partizanskoj ulici u NS. Ne mogu da se setim ko je, ali polako vozis i citas reklame na fasadama i ne mozes da promasis.
Metelli je drzao i Ara auto, kod Doma zdravlja Zmaj Ognjeni Vuk i druge prodavnice.
U Rumi Metelli prodaje Auto Duca, a adresu i telefon imas na forumu.
Sada fenox zaobilazimo u sirokom luku.
Kupi METELLI cilindre. Postoje i za kvacilo, gornji i donji, glavni kocioni i mali cilindri na anker platnama.
Cena je visa od cene fenox-a ali je u sustini neuporedivo jeftiniji, jer ga ne menjas dugo godina.
Jedan od uvoznika je AutoRad iz NS, a video sam da se neki od uvoznika reklamira u Partizanskoj ulici u NS. Ne mogu da se setim ko je, ali polako vozis i citas reklame na fasadama i ne mozes da promasis.
Metelli je drzao i Ara auto, kod Doma zdravlja Zmaj Ognjeni Vuk i druge prodavnice.
U Rumi Metelli prodaje Auto Duca, a adresu i telefon imas na forumu.
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
ZAD Knic takodje pravi cilindre kvacila za Ladu.
http://www.zadknic.co.yu/download/Cilin ... vacila.pdf
http://www.zadknic.co.yu/download/Cilin ... vacila.pdf
- Bax-Lada 2107
- Leonid Breznjev
... kako se ono zovu...
Nisam metn'o Meteli, nego neki Hitalijanski ... Nije LPG nego ... LDP ili tako nekako... kaže mi baja iz radnje da ih je prodo kamaru, i da nije imo reklamacija...
Za sada drži...
Za sada drži...
- Leonid Breznjev
LPR
Jes' to je taj! LPR, kleti!
Vido' kutiju oda cilindra kada sam danas otim'o auto od druga Živojina koji Lajku rabi i kondicionira da mi ne bi zahrđala, razumeš...
Kupijo kod Jefte u Novem Sadu, ali ne kod Jefte Ćevabdžije, nego kod Auto-Jefte...
Vido' kutiju oda cilindra kada sam danas otim'o auto od druga Živojina koji Lajku rabi i kondicionira da mi ne bi zahrđala, razumeš...
Kupijo kod Jefte u Novem Sadu, ali ne kod Jefte Ćevabdžije, nego kod Auto-Jefte...
- Leonid Breznjev
No problemo, Hose...
Vidi, čika Peđuse kako ćemo...
proverim ti danas pošto je sve to, a ti preko PP javi broj telepona. Pa nabavim-spakujem-pouzećem pošaljem... svi srećni i veseli, jel more tako?
Inače kada si pomenuo gratis deo - kanda mi na Lajki crkavaju senzori od automacke klime, a čuo sam kada oni riknu da se poremeti funkcionalnos' air-bagova i ESP-a... pa eto, ako imaš neke polovne da valjaju, ti spakuj nekol'ko komada...
I da... za drito kontakat 063 8022471
proverim ti danas pošto je sve to, a ti preko PP javi broj telepona. Pa nabavim-spakujem-pouzećem pošaljem... svi srećni i veseli, jel more tako?
Inače kada si pomenuo gratis deo - kanda mi na Lajki crkavaju senzori od automacke klime, a čuo sam kada oni riknu da se poremeti funkcionalnos' air-bagova i ESP-a... pa eto, ako imaš neke polovne da valjaju, ti spakuj nekol'ko komada...
I da... za drito kontakat 063 8022471
LPR su odlicni cilindri kao i METELLI.
Ja sam nakon vagona gvozdjurije, u mom potpisu pomenutog djubreta, prvo kupio METELLI kocione, a kasnije i LPR cilindre kvacila.
METELLI kocioni su imali oko 25000 km a LPR oko 20000 km kad sam prodao Ladu a ne bi me cudilo da jos funkcionisu.
Ja sam nakon vagona gvozdjurije, u mom potpisu pomenutog djubreta, prvo kupio METELLI kocione, a kasnije i LPR cilindre kvacila.
METELLI kocioni su imali oko 25000 km a LPR oko 20000 km kad sam prodao Ladu a ne bi me cudilo da jos funkcionisu.
MRRRRRRRRRRZIM FENOX!!!!!