kako promeniti motor za brisace??

Moderators: dejo, dejca, Miljan

Post Reply
Spartanac86

kako promeniti motor za brisace??

Post by Spartanac86 »

zna li neko kako se menja ono motorce sto pokrece brisace levo-desno, moze li neko objasniti detaljno??

ja sam odvrnuo ona dva srafa kojima je nosac motorcica zakacen za sasiju, skinuo delimicno onu gumu u koju je obmotan motor, ali ne znam kako osloboditi onaj prenosni mehanizam na kolenu, ima neki sraf koji se i pod rukom moze okretati, ali ne odvrce nista a plus pristup je los pola ne vidim ni sta radim ni kako je sta zasrafljeno...
a vuci levo, vuci desno, ne ide bas :shock: :D

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Ukljuci brisace i kad stoje vertikalno iskljuci kontakt da se tako zaustave, odsrafi centralni sraf koji drzi polugu, skini polugu (to ce malo teze da ide, uhvati jacim kljestima i mrdaj pomalo), odsrafi 3 srafa koja drze motor, otkaci konektor i to je to.

Spartanac86

Post by Spartanac86 »

:lol: :lol: ukljuci brisace, pa da mogu da ih ukljucim ne bih ni menjao motor :)
Miljan wrote:Ukljuci brisace i kad stoje vertikalno iskljuci kontakt da se tako zaustave, odsrafi centralni sraf koji drzi polugu, skini polugu (to ce malo teze da ide, uhvati jacim kljestima i mrdaj pomalo), odsrafi 3 srafa koja drze motor, otkaci konektor i to je to.
probacu sutra sa ovim Markovim uputstvom, pa mozda i napravimo nesto... :D

hvala
pozdrav

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

E, pa onda ces malo teze da skines tu polugu ako nije odavno skidana.

Post Reply