Da li postoji mogucnost uvoza novog motora iz rusije za 2107 1300ccm???
Koliko bi para kostalo to zadovoljstvo, i da li moze da se ubaci u nju bez nekih prepravki motor od 1500 kubika, ili jos bolje ovaj sa direktnim ubrizgavanjem, i koja je procedura to ako je moguce uopste???
Hvala unapred.....
Kad uvozis delove pojedinacno, za motor ne vazi Euro 3 standard, samo za karoseriju, to je vrlo glupo, ali je tako, npr. kad bi hteo novu karoseriju da uvezes, ne moze.
moze taj motor MNOGO da te izadje nov. znam da je menjac oko 450e. motor je sigurno vise. ako bas oces da se igras, kupi neki polovan 1,5 i uradi mu ljudsku generalku. ide umesto 1.3 bez prepravki
meni je sada solidan 1300 motor u njoj. Uradjena mu je druga specijala pre dve godine i ide k`o luda , ali me sada kopka kada bude majkao ovaj motor koliko bi kostao da se uveze nov motor koji se ubacuje u lade cuo sam da imaju 1500 ccm i da su sa direktnim ubrizgavanjem i da su jaci od ovih sa karburatorom imaju oko 110 ks.
Jel postoji mogucnost i koliko bi od prilike kostalo da se uveze taj motor?????
cuo sam da imaju takve motore sada, e sad to ne mora da znaci da je i istina to sto oni pricaju!!!!
Zato su ovde ljubitelji lada automobila pa mi mozete reci nesto o tome ako je neko od vas cuo...............