Moze li neko opisati postupak kako se podesava sajla kvacila, jel velki poso da se to presteluje? Posto izgleda da kod mene hvata previsoko pa se ponekad cuje i da lupa (i trese) prilikom kretanja iz 1, u toku voznje je sve normalno ne proklizava pa ne verujem da je lamela.
legnes pod auto, poneses kljuc 10 viljuskasti, nadjes sraf pored menjaca i namotas maticu nekoliko krugova i onda probas gde hvata. tresenje nije zbog toga
Spartanac86 wrote:Moze li neko opisati postupak kako se podesava sajla kvacila, jel velki poso da se to presteluje? Posto izgleda da kod mene hvata previsoko pa se ponekad cuje i da lupa (i trese) prilikom kretanja iz 1, u toku voznje je sve normalno ne proklizava pa ne verujem da je lamela.
Jel pocne da trese ako chesto koristis kvachilo? (tipa kreni stani na gazeli) i kad posle tog kreni stani recimo drugom preterano sporo vozis (mali ler gas)?
Meni trese u tim situacijama i znam da je korpa samo nikako da skrpim pare za novi set kvachila
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Da, vise trese kad se cesto koristi kvacilo...Pri pustanju/kretanju cuje se kao neka lupa kao da neko udara cekicem o metal ali onako tup zvuk...I kad se jednom krene posle je sve normalno u 2,3,4...
Pa da - isto ko i kod mene.... Korpa se zagreje i onda lupa. Mislim da sam u UKR-u u Tvornickoj gledao, Sasch-ov set ceo 5500 dinara. Verovatno na bubanj potoku subotom moze da se nadje neki drugi za manje pare al koliko para toliko muzike... Ja zato necu da menjam set dok ne skupim pare za sasch.
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Korpa, lamela i druk ležaj za Samaru, marke Ruen - 3500. Možda bi bilo fino razmisliti i o ovoj marki, sasvim je solidna. Jeste da nije Sachs, ali je više nego kvalitetna od drugih na tržištu.