Batalio sam sve i reko aj sutra ću to da sredim. Sad kontam da odsečem patrljak od šrafa, da izbušim bušilicom i umetnem sa unutrašnje strane drugi šraf M8 i sve to pritegnem. Naravno sve to da uradim bez skidanja opruge i amorta. Čini mi se da može to da se odradi. Jel neko imao iskustva sa ovim, da znam dal da počinjem.
Imam problem!!!
Moderators: dejo, dejca, Miljan
Imam problem!!!
E ljudi kako sam sebi napravio zajebanciju. Sinoć sam menjao gumice na balans štangli i na kraju kad sam sve pritezao otkinem na desnoj viljušci donji šraf što drži gumicu. Kako sam se iznervirao, hteo sam sve da izlupam auto čekićem.
Batalio sam sve i reko aj sutra ću to da sredim. Sad kontam da odsečem patrljak od šrafa, da izbušim bušilicom i umetnem sa unutrašnje strane drugi šraf M8 i sve to pritegnem. Naravno sve to da uradim bez skidanja opruge i amorta. Čini mi se da može to da se odradi. Jel neko imao iskustva sa ovim, da znam dal da počinjem.
- josif visarionovic
- Site Admin