netrosi ulje samo izgleda da je pretegao semering pa ulje curi na spoju motora i menjaca
majstor je rekao da je to njegovo da uradi ali kad skine menjac sigurno ce reci da promenim lamelu i korpu a nedaju mi se sada pare
tako da nemogu reci sigurno jel trosi ulje dok to neresim a moracu
molim odgovor
Moderators: dejo, dejca, Miljan
-
vladimir81
Uh .... kod mene je to sto se vata na chepu belichasto nije tako zelenkasto ... bem li ga ... prati mu potrosnju ulja i technosti za hladjenje pa proceni :S Il teraj kod majstora nek proveri dihtung ...
Bolje samo dihtung nego da pomesa ulje i vodu
Bolje samo dihtung nego da pomesa ulje i vodu
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
znam da je offtopic, ali zasto mi izbacuje ulje na iberlauf? Da li je to neki dihtung i koji? Skinuo sam iberlauf i okrenuo prema dolje, zamastio mi je karburator i zracni filter. Ali mi sad trosi ulje oko 1 l na 3000 km. ranije mi nije trosila ni kap ulja na 5000 km.
Idi gledaj u sunce ili tako nesto!
[img]http://www.dodaj.rs/f/2T/WQ/2yFAIAVQ/1/2jb1wdi.gif[/img]
[img]http://www.dodaj.rs/f/2T/WQ/2yFAIAVQ/1/2jb1wdi.gif[/img]
produvao motor... mogu biti gumice ventila ili karike...znam da je offtopic, ali zasto mi izbacuje ulje na iberlauf? Da li je to neki dihtung i koji? Skinuo sam iberlauf i okrenuo prema dolje, zamastio mi je karburator i zracni filter. Ali mi sad trosi ulje oko 1 l na 3000 km. ranije mi nije trosila ni kap ulja na 5000 km.
j***** auto bez kardana
-
Lada 2107 1.5
- Automobil: Lada 2107
Re: molim odgovor
dali mi neko moze odgovoriti kako mogu smeniti cajgeri i osvetlenje na dasku jer je fabricko osvetlenje zeleno a ja hocu plavo??? - Ja imam nadjeno cajgeri sa interneta ala neznam dali treba de isprintam to na obican list ili na plasticnu podlogu ili sta vec???? Hvala