kad okrenem kljuc cuje se samo ono "klik" i indikator napona ode malo u levo, ali nema verglanja. inace akumulator je pun.
sta moze da bude?
problem sa paljenjem
Moderators: dejo, dejca, Miljan
- finaldesign
-
Spartanac86
Re: problem sa paljenjem
U zadnje vreme mi se desava da se pri verglanju ponekad cuju slabe detonacije i lada nece da upali. Onda ja spricnem jednu sekundu plin i odmah upali.
Svecice i platine nisam menjao skoro ili je mozda problem u pred paljnju,ranijem ili kasnijem?
Svecice i platine nisam menjao skoro ili je mozda problem u pred paljnju,ranijem ili kasnijem?
detonacije su zbog siromasne smese ili losih kablova, svecica ali verovatnije ono prvo. jer kad obogatis smesu ona kresne. ne moze se venturi paliti na svim temperaturama direktno na gas. kako zahladjuje sve teze je i teze ,a matore mebrane ne pomazu pri tom postupku... 
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Evo jutros sam nakratko jednom spricnuo plin i upalila je na pola kljuca.
Jeronimo, izgleda da si upravu i da je do ovog prvog.
Ma meni lada svremena na vreme menja nacin paljenja. Nekad je trazila dva duza spricanja plina i pun gas, zatim je pocela da tako teze pali pa sam je palio bez imalo spricanja sa pola gasom. Evo sad pa ovako sa kratkim doziranjem plina i pali ko mina.
Ma bilo kako samo nek se obrce
Jeronimo, izgleda da si upravu i da je do ovog prvog.
Ma meni lada svremena na vreme menja nacin paljenja. Nekad je trazila dva duza spricanja plina i pun gas, zatim je pocela da tako teze pali pa sam je palio bez imalo spricanja sa pola gasom. Evo sad pa ovako sa kratkim doziranjem plina i pali ko mina.
Ma bilo kako samo nek se obrce