Curi na cipele :), sta da se radi?
Moderators: dejo, dejca, Miljan
Re: Curi na cipele :), sta da se radi?
Dok sam pregledao sve u vezi grejanja primetio sam da kad upalim grejanje ,iliti pomerim onu za grejanje skroz u desno na slavinici pocinje da curi (oznaceno na slici)... Evo i slike...
-
LadaRiva2013
- Automobil: Lada
meni majstor rece da svake godine mennja slavinu na nivi
Epa zato ja slavinu i ne koristim nego grejanje regulisem srednjom polugom. Jer kakvog su kvaliteta nikad nisi siguran kad ce poceti da curi na osovini, i napravi ti stetu i to zimi kad nemozes ni prosusiti niti ljudski zameniti.
https://www.youtube.com/watch?v=Uc03QgJpjnw Evo moguceg resenja... Da se nesto slicno uradi...
-
LadaRiva2013
kako srednjom? zar to nije hladni vazduh>?dejca wrote:Epa zato ja slavinu i ne koristim nego grejanje regulisem srednjom polugom. Jer kakvog su kvaliteta nikad nisi siguran kad ce poceti da curi na osovini, i napravi ti stetu i to zimi kad nemozes ni prosusiti niti ljudski zameniti.
Gornja poluga je za slavinu, srednjom zatvaram i otvaram vruci vazduh a donjom se usmerava u soferku ili u bocna stakla. Hladni vazduh ce da duva ako se slavina zatvori a srednja poluga pomeri u levo. Znaci duvace hladan vazduh ali ako se zatvori slavina ali ja nju nikad ne zatvaram.
-
LadaRiva2013
ako ne zatvaras crvenu, tj slavinu, jel ti uvek toplo duva?
ja kad nisam mogao da zatvorim slavinu (crvenu polugu skroz ulevo) dzaba sam srednju polugu (plavu) pomerao levo-desno, uvek je tuklo toplo.
tek sad mi duva hladno kad je crvena skroz ulevo.
ja kad nisam mogao da zatvorim slavinu (crvenu polugu skroz ulevo) dzaba sam srednju polugu (plavu) pomerao levo-desno, uvek je tuklo toplo.
tek sad mi duva hladno kad je crvena skroz ulevo.