@GuruTheStrong
Prva slika su ti sijalice koje su se pokazale skroz OK ,a druga su H4 samo su LED ...video si kakav je efekat sa njima ....Samo male za poziciju sam koristio ,pa sam samo njih i slikao .....
Sto se tice ksenona - zaboravi .....nit je Ladin far za to ,nit je staklo fara kod Lade za to ,tako da je samo bacanje para ....ili ono sto se kaze da selo vidi
Sto se tice osramovih sijalica ,u samom su vrhu ....mozda cak i najbolje u praksi ,ali ih hebe vek trajanja.....oce brzo da riknu .......Za filipsa ne znam ,nisam koristio .....
Nov far za lada kocku ne znam posto je ,ali mislim da ne sme da bude skuplji od samarinog .....mozda su cene po radnjama 30e ,ali ima to i jeftinije da se nadje .....
Ako trazis najjeftiniju i najsrecniju opciju ,trazi farove kao nove i obicne sijalice ,i imaces efekat kao sto ti treba .To ja imam trenutno na mojoj kanti ,i stvarno sijaju do 00...vidis na slici ......svaka druga opcija je skuplja .....
Slikaj farove tvoje ....lepo izbliza .....pa ti kazemo jel su za bacanje ili neGuruTheStrong wrote:Nista se ne razumem
....Auuuu.....Sta je to senilo?I kako da znam da li valja ili ne valja?