Imam jedno pitanje, naravno OFFTOPIC Koja je zapravo razlika izmedju 2105 i 2107 (ja sam jedino primetio da 2107 napred ima hromiranu masku ili presvucenu necim drugim, a 2105 plasticnu), i naravno razlika u motorima. Jel postoje razlike u enterijeru?
Drugaciji branici, drugacije zadnje stop lampe, drugacija sedista(prednja),kontrolna tabla kod 2107 ima obrtomer itd....
Ja kao laik znam za te razlike a verovatno ih ima jos.
Mislim da su stop svetla ista na oba modela. A razlika u motorima je da 2105 ima i 1.2 u ponudi dok 2107 nema. Cela prednja tabla je drugačija a i volan.
Nisi laik koliko sam ja Pa jel je moguce uzeti 2105, ubaciti neki motor od Lancie (Vigi hoce da ubaci od Delte Integrale) (naravno, uz prepravke karoserije) i staviti kontrolnu tablu od 2107? Izvinite ako su glupa pitanja, ali ja stvarno nisam imao mnogo kontakta sa Ladom, iako je obozavam
BKS_tmo wrote:Mislim da su stop svetla ista na oba modela. A razlika u motorima je da 2105 ima i 1.2 u ponudi dok 2107 nema. Cela prednja tabla je drugačija a i volan.
Stop svetla se sigurno razlikuju po rasporedu migavaca, pozicije, stop svetla i rikverc svetla.
2107 wrote:Nisi laik koliko sam ja Pa jel je moguce uzeti 2105, ubaciti neki motor od Lancie (Vigi hoce da ubaci od Delte Integrale) (naravno, uz prepravke karoserije) i staviti kontrolnu tablu od 2107? Izvinite ako su glupa pitanja, ali ja stvarno nisam imao mnogo kontakta sa Ladom, iako je obozavam
Kontrolnu tablu mozes da ubacis.
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]
2107 wrote:Nisi laik koliko sam ja Pa jel je moguce uzeti 2105, ubaciti neki motor od Lancie (Vigi hoce da ubaci od Delte Integrale) (naravno, uz prepravke karoserije) i staviti kontrolnu tablu od 2107? Izvinite ako su glupa pitanja, ali ja stvarno nisam imao mnogo kontakta sa Ladom, iako je obozavam
Instrument tablu mozes da stavis a za motor iz Lancie nisam siguran da moze tako lako da stane bez vecih prepravki. Pored lade imam i Lanciu Themu 2.0 ie turbo (166ks) to je isti motor kao i u delti ali se sigurno ne gadjaju nosaci motora, ne pasuje na ladin menjac i izduvna grana je sa druge strane u odnosu na ladin motor.
Znam, ali uz vece prepravke bi moglo, jel tako? U pitanju je Lancia Delta Integrale.
Ma opusteno, prvo da ja uzmem masinu, da imam sta da vozim, kasnije cu polako Samo pre kupovine zelim da se raspitam sto se tice tih razlika. Razmisljao sam da ako nadjem dobru 2105, da ugradim sve delove od 2107 (za slucaj da ne nadjem 2107 sa ocuvanom karoserijom)... A onda novi motor, menjac i classic look