akumulator
Moderators: dejo, dejca, Miljan
akumulator
Drugari, na lajki mi crce akumulator pre neki dan BOSCH-ove proizvodnje....
Na njegovu izdrzljivost sam prezadovoljan, jer mi je regler 3 puta crkavao i kola su se usled praznjenja akumulatora gasila, i pored toga je trajao 3 i po godine. Zivim u Obrenovcu i danas sam nasao vremena da obidjem sve radnje i sad sam malo zbunjen.
Naime, samo u jednoj radnji imaju BOSCH, dok sve imaju BLACK HORSE, i svi koji nemaju BOSCH kazu da su strasno losi i da su imali mnogo reklamacija na njih i zato ih i ne drze. Za BLACK HORSE kazu da su dobri mada ja ne mogu da im poverujem jer su dva prethodna bila bas ta i otac je imao isto i obojici su zavrsili neslavno i odjednom i to najduze dva meseca posle isteka garancije...
Molio bih vas da pomognete svojim misljenjem o BOSCH-u i iskustvima....
U pitanju je lada 2107 1300ccm na kojoj treba akumulator sa levom + klemom i snage 55Ah
Unapred hvala...
Na njegovu izdrzljivost sam prezadovoljan, jer mi je regler 3 puta crkavao i kola su se usled praznjenja akumulatora gasila, i pored toga je trajao 3 i po godine. Zivim u Obrenovcu i danas sam nasao vremena da obidjem sve radnje i sad sam malo zbunjen.
Naime, samo u jednoj radnji imaju BOSCH, dok sve imaju BLACK HORSE, i svi koji nemaju BOSCH kazu da su strasno losi i da su imali mnogo reklamacija na njih i zato ih i ne drze. Za BLACK HORSE kazu da su dobri mada ja ne mogu da im poverujem jer su dva prethodna bila bas ta i otac je imao isto i obojici su zavrsili neslavno i odjednom i to najduze dva meseca posle isteka garancije...
Molio bih vas da pomognete svojim misljenjem o BOSCH-u i iskustvima....
U pitanju je lada 2107 1300ccm na kojoj treba akumulator sa levom + klemom i snage 55Ah
Unapred hvala...
Koliko ja vidim prijatelju, niko do sada nije pitao sto sam ja sada, a pitanje je bilo da mi neko pomogne sa svojim misljenjem o boschu i iskustvom.... sto je i uradio djape1977, i ja mu se sada zahvaljujem, kao i jeronimo koji je dao savet i kome se takodje zahvaljujem, a ti mi nisi pomogao ni malo tako da ti se nemam na cemu zahvaliti....
U svakom slucaju, misterija resena, posto nece dobijati bosch koji meni treba u skorije vreme, a bilo mi je hica danas za kola, tako da je pazarena VARTA pa neka sluzi koliko sluzi.....
U svakom slucaju, misterija resena, posto nece dobijati bosch koji meni treba u skorije vreme, a bilo mi je hica danas za kola, tako da je pazarena VARTA pa neka sluzi koliko sluzi.....
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
ma teraj ih... imao sam vartu 97ah u 132 dizelu, kupljen jos sredinom 90tih u grckoj, trajao 10 godina, ukradise mi ga na kraju, jos je valjao.
magneti marelli 77ah, u ladama, tri auta je promenio, kupio sam ga ovde, doneo ga drugar iz italije i ispostavilo se da mu ne odgovara orijentacija klema. ja ga ubacio u tadasnju lajku, radio je 5-6godina dok ga na kraju nije ubio anlaser kojem je ispala cetkica, napravila kratak spoj i u toku noci ga nepovratno ispraznila.
gde kupiti opet takav akumulator??? sve samo djubre prodaju ovde, j**** ti drzavu i trgovce i narod koji to trpi
magneti marelli 77ah, u ladama, tri auta je promenio, kupio sam ga ovde, doneo ga drugar iz italije i ispostavilo se da mu ne odgovara orijentacija klema. ja ga ubacio u tadasnju lajku, radio je 5-6godina dok ga na kraju nije ubio anlaser kojem je ispala cetkica, napravila kratak spoj i u toku noci ga nepovratno ispraznila.
gde kupiti opet takav akumulator??? sve samo djubre prodaju ovde, j**** ti drzavu i trgovce i narod koji to trpi
j***** auto bez kardana
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Upravo tako,nemas gde kupiti kvalitetan deo i naravno posteno platiti,ne bezim od toga da platim,ali trazim kvalitet,a ne made in''no name''..ici cu Djape krajem avgusta ponovo u Italiju/sever/ bas cu pogledati sta iam,pa mozda i uzmem i odmah mmmontiram na lajku,posto ne znam kako bi preko granice.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Prijatelju da si pročitao temu akumulatori video bi dosta poučnih postova, a među njima i markove koji je kupio boš koji mu je crko još u garanciji.darkoZ wrote:Koliko ja vidim prijatelju, niko do sada nije pitao sto sam ja sada, a pitanje je bilo da mi neko pomogne sa svojim misljenjem o boschu i iskustvom.... sto je i uradio djape1977, i ja mu se sada zahvaljujem, kao i jeronimo koji je dao savet i kome se takodje zahvaljujem, a ti mi nisi pomogao ni malo tako da ti se nemam na cemu zahvaliti....![]()
Npr. video bi ovo:
A mislim da je lakše da sve bude pregledno nego da razvodnjavamo teme do besvesti.darkmensale wrote:Moj drugar je kupio isti takav i posle nepunih godinu dana je crkaoMarko wrote:Taj isti Bosch, kupljen 12.11.2007, zamenjen danas u garantnom roku za Bosch S4 60aH Silver.Marko wrote:Kupljen Bosch 55ah, sa gelom, bez odrzavanja, nakon TOTALNOG izdisaja Black sranja.
Ni Bosch vise nije sto je bio...