Bogami danas sam se bas namucio dok sam sredio brisace. Sedimo jutros napolje sa zenom i pijemo caj kad cujem nesto se kao vuce, pogledam ja ladu iza mene a njoj propradeli brisaci sami od sebe

i stacu na posao.
Sumnjao sam na automat pa sam prvo njega skinuo i pregledao i nisam mu nasao manu. Automat se nalazi levo na zidu do rucice za haubu.

Motor idemo njega da skidamo. Skinut i pregledan, kao sve u redu. Vratim ja sve nazad i brisaci ponovo rade kad netreba da rade. Rasuturaj motor opet. Sad sam malo podesavao kontakt koji gura breg na osovini. Malo sam mu srednji kraj savio ka unutra da ranije i malo duze otvara da ima vreme da se zaustavi a ne da vrti do sutra. Sklopim ponovo sve ali sad nisam poluge dobro podesio da polaze odozdo. Podju nadole malo pa krenu navise brisaci a to nije dobro. Skidaj opet, i uz pomoc ispravljaca 12v poluge postavim kako treba na stolu i opet montiram. I ovog puta sve radi dobro i kako treba ali mi je i ranije pauza bila prevelika pa sam to malo nastelovao na automatu za brisace.
Ovaj kotakt sam gurnuo u pravcu strelice i sad sam i to doterao.

Cudio sam se sta je ovo na motorcicu za brisace, lici mi na neki pred termostat ili ???