Ovako, imam veliki problem sa ventilacijom, ne mogu da je ugasim, i uvek bije toplo.
Prekidac kao da ne postoji, kad je ugasen, ventilacija radi, a kad je upaljeno isto radi(logicno) samo se cuje kao da je upaljeno i sija zeleno.
Toplo bije sa levog i desnog otvora, i ova dva srednja bije ladno samo u pokretu(ne znam da l' to tako treba). Je l' zna neko resenje?
Ventilacija
Moderators: dejo, dejca, Miljan
Re: Ventilacija
Dobro došao na forum Djekac, ti sneba pa u rebra odmah pitanje, daj prvo da se upoznamo sa tobom i tvojom ladom u odgovarajućim temama.
Za tvoj problem postoji slavina dole desno kojom zatvaraš i otvaraš rashladnu tečnost. Ako ti stalno duva ventilator proveri prekidač. Na srednjim rešetkama i treba da duva hladan vazduh a gore kod šoferke i sa strane vruć.
Za tvoj problem postoji slavina dole desno kojom zatvaraš i otvaraš rashladnu tečnost. Ako ti stalno duva ventilator proveri prekidač. Na srednjim rešetkama i treba da duva hladan vazduh a gore kod šoferke i sa strane vruć.
Moze, moze
Kako ja da dodjem do te slavine? Gde se nalazi?
Ispod police na strani suvozača. Nju bi trebala najviša poluga da zatvori ali ti sigurno sajla u kvaru zato privremeno pomeri srednju pilugu skroz levo i trebao bi da sposti klapnu vazduha i nataj način će prestati i grejanje.
Hvala, videcu to sto pre da sredim.