pitanjce
Moderators: dejo, dejca, Miljan
-
Boki78
Re: pitanjce
Sa mimgasom se druzim zadnjih godinu i teska je krsina. Kad je nov ler postaje upotrebljiv kad sraf za podesavanje istog samo sto ne ispadne, kad malo omatori i razlabavi membrane, bude malo bolji ali se ler steluje svako malo i nikad nije dobar na istom mestu. Cas vuce odlicno, cas ide ko slina sa istim punjenjem rezerovara
Kupljen sa racunom i garancijm kod "zastupnika", atestiran, ugradjen u servisu ... Ako lajka bude u upotrebi pri reatestu to tursko g. leti iz kola samo tako ...
Generalno sa gasom se ne mogu da ustede pare sa polovnim sistemima, turcima i kinezima. Ta jajarija se na kraju plati mnogo skuplje nego da se u startu ugradi normalan sistem na normalnom mestu ...
Kupljen sa racunom i garancijm kod "zastupnika", atestiran, ugradjen u servisu ... Ako lajka bude u upotrebi pri reatestu to tursko g. leti iz kola samo tako ...
Generalno sa gasom se ne mogu da ustede pare sa polovnim sistemima, turcima i kinezima. Ta jajarija se na kraju plati mnogo skuplje nego da se u startu ugradi normalan sistem na normalnom mestu ...
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
+1. isto tako sam i ja prolazio sa Samarom. stelovanje ler gasa svako malo me je izludjivalo.Boki78 wrote:Sa mimgasom se druzim zadnjih godinu i teska je krsina. Kad je nov ler postaje upotrebljiv kad sraf za podesavanje istog samo sto ne ispadne, kad malo omatori i razlabavi membrane, bude malo bolji ali se ler steluje svako malo i nikad nije dobar na istom mestu. Cas vuce odlicno, cas ide ko slina sa istim punjenjem rezerovara![]()
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
negde ti auto vuce fals vazduh
vec tri komada sam ugradio, jedan na samaru i jedan n belu specijalku, rade perfektno
vec tri komada sam ugradio, jedan na samaru i jedan n belu specijalku, rade perfektno
j***** auto bez kardana
-
Boki78
Meni je isto prvo palo na pmet da negde falsira pa sam sve pretresao i jok. Ima silikonska creva na vukuumima, predihotvan karburator, ganz nove ojacane dihtunge usisa i izduva, novi korektor ugla pretpaljenja, novo crevo vakuma serva, ne pravi propmenu na skianje sa serva i zapusavanje prstom, sam servo ne pravi problem itd...
Sem toga pre ugranje plinadzija mi je rekao bas sve sto ce se potom dogoditi, nakon njega pricao sa dva mehanicara obojica ista iskustva sa njim imaju.
Ili ti imas srece, ili ja nemam. Mada ko zna mozda su u medjuvremenu poboljsali kvalitet ili je nas uvoznik uzeo mozele sa membranama mladjim od paleozoika ... ko bi ga znao ....
Sem toga pre ugranje plinadzija mi je rekao bas sve sto ce se potom dogoditi, nakon njega pricao sa dva mehanicara obojica ista iskustva sa njim imaju.
Ili ti imas srece, ili ja nemam. Mada ko zna mozda su u medjuvremenu poboljsali kvalitet ili je nas uvoznik uzeo mozele sa membranama mladjim od paleozoika ... ko bi ga znao ....
Ja koristim BRC i nemam problema ....
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Ja vozim Lovato (bato!
) već 82 000km bez ikakvog održavanja. Pu, pu... 
Lovato je isto dobar,moj drug je s njim oko 50.000 presao i dalje tera s njim i radi super ... 
Isparivac
A sta mislite o turskim isparivacima Atiker? Valja li to? Gledam i ja da ugradim uskoro plin u moju Ladu, pa me to pitanje zanima... Treba li insistirati da se dobije Lovato isparivac ili ce i Atiker biti na nivou zadatka? I da li ima neke razlike ako se busi karburator ili se stavi mjesac (ne znam da li je vise moguce nabaviti mjesac... vrijeme cini svoje...).
Hvala na odgovoru, pozdrav!
Hvala na odgovoru, pozdrav!
Ima mesaca za sve karburatore ....a sto se tice rasprsivaca - kolko para tolko muzike .....uvek bilo