Mane na koje treba obratiti pažnju pri kupovini Samare
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Re: Mane na koje treba obratiti pažnju pri kupovini Samare
Nego jel odgovaraju od dvojke manzetne za unutrasnji hom.zglob?S njim imam najvece muke.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Nemam pojma, nisam zagledao. Najbolje ti da odeš sa ruskom manžetnom u neku vw prodavnicu i da probaš da nađeš najsličniju ako je prodavac rad da pomogne, ili da uhvatš da pretražujš gkn katalog pošto vidim da u njemu navode dimenzije pa da iskopaš nešto najsličnije gledaj za saaru 1500 jer za nju imaju manžetne dok iz nekog razloga za 1300 kao nemaju, zglobovi su isti pa ne vidim što nije uvršteno.
- Rale
- Automobil: Samara 1.5 21083
U Euro autu na pocetku Vojvode Stepe imaju GKN manzetne homokin.zglobova za Samaru.
Ma, pusti Kadilak bolji je Ladilak!
Slažem se sa vama, spisak kvarova meže biti beskonačan, ali ipak su to mašine koje uz minimalna ulaganja dugo služe. Mislim da moj majstor kune dan kada sam sa juga prešao na samaru. Ja se slatko navozah tri godine, koliko je kod mene, a nisam dao ništa više novca nego što me koštalo održavanje dve godine mlađeg juga.
- zlatko83vr
Do sada sam koristio HERI manzetne, nase proizvodnje-Indjija, uzas od kvaliteta 1. godisnje pucaju
Sad sam kupio od Golfa manzetne FEBI nemacke, mada prvi put cujem za njih. Da li je neko koristio ove manzetne?
Sad sam kupio od Golfa manzetne FEBI nemacke, mada prvi put cujem za njih. Da li je neko koristio ove manzetne?
- bruyoni
Aj ako nekom bude od koristi. Pošto sam video da mi jedna manžetna unutrašnjeg zgloba naprsla pa pušta ulej dadoh se u potragu za kvalitetnijim alternativama od onih što prodaju u prodavnicama specijalizovanim za VAZ. I dođoh do slećih odgovarajućih manžetni
Lobro=GKN=Spidan
Spoljna za Accent 95-00 odgovara za unutrašnji kod samare/11x Lobro broj: 300364
Spoljna za Kia Sephia/shuma 93-04; Lobro broj: 302747
Spoljna za Mazda 323 (2-4 generacija); Lobro broj 300364
Spoljna za Citroen Berlingo i Peugeot Partenr (ima malo čudan oblik ali mislim da paše odgovara) Lobro broj: 300564
Sutra ću još da bauljam po netu pa ako nađem nešto izmenim ovaj post
Lobro=GKN=Spidan
Spoljna za Accent 95-00 odgovara za unutrašnji kod samare/11x Lobro broj: 300364
Spoljna za Kia Sephia/shuma 93-04; Lobro broj: 302747
Spoljna za Mazda 323 (2-4 generacija); Lobro broj 300364
Spoljna za Citroen Berlingo i Peugeot Partenr (ima malo čudan oblik ali mislim da paše odgovara) Lobro broj: 300564
Sutra ću još da bauljam po netu pa ako nađem nešto izmenim ovaj post
- bruyoni
Ako nekome zatreba, prepoznaće. GKN broj 300390 cena 430rsd sa sa svime potrebnim. Za Mazdu je.
Kvalitet u odnosu na "ruske", ruske i руске; k'o dupe i oko

Kvalitet u odnosu na "ruske", ruske i руске; k'o dupe i oko

Samo treba obratiti paznju na limariju, to joj je slaba tacka. 
Hahaha...da nisi ti kupio juce onu zlatnu metalik
Čekaj skora ti negde napisa da si ga zvao zbog felni valjda. Za koliko je prodao, baš je bila korodirala.
Hahaha.....KORODIRALA !!!!! .....pa jesi video da nema sajtne,a kad nema njih nema ni pola patosa hahahaha......ona je novija serija,cini mi se 99to....one brze zevnu.....dejca wrote: baš je bila korodirala.
Da zvao sam ga jutros zbog felni ali ga nisam pitao za koliko je dao auto.........300e sigurno....moje misljenje
-
travelman
Mnogi ovu temu procitaju tek kada kupe Samaru ...
... Posle kupovine nema kajanja, makar i cela bila korodirala.
Ako je ona zlatna prodata za 300e, prodavcu svaka cast. Dzabe joj i da je 2009g.
Ako je ona zlatna prodata za 300e, prodavcu svaka cast. Dzabe joj i da je 2009g.
Meni zao felni i spojlera

Ma ja bih se pitao hoce li je neko i dzabe da je uzme ali da je sredi i vozi. Mozda su je kupili opet za lubenice i dinje da prodaju. D: