Drugari,
imam jedno pitanje, posto po ko zna koji put mi neko ocesao ladu i otkinuo retrovizor, pa kada kupujem zanima me da li samari odgovaraju neki drugi retrovizori tipa sa 112 ili priore i slicno. Da li je neko probao, posto je gledam i nekako su specificni ovi nasi.
Unapred hvala na odgovoru.
Retrovizori za Samaru
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
-
MAGICMASTER
Retrovizori za Samaru
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0889/468x60.gif[/img][/url]
Re: Retrovizori za Samaru
Pozdrav, dobro pitanje, mislim da je o ovoj temi bilo reci na forumu, al bi stvarno bilo dobro ako neko ima informaciju ja bi isto kupio neki univerzalni koji pasuje na samaru,muka mi je, mislim da sam pet već promenuo što levi što desni. Video sam na jednoj samari neke retrovizore ok izgledaju i pasuju,al čovek je tako kupio auto, pa nisam mogao saznati odakle mu.
Postoji nekoliko after market retrovizora koji su napravljeni za samaru ,ali njih na nasem trzistu nema ni kao novih ni kao polovnih .

Jedan od tih par modela (koji je naj normalniji) je ovaj

On na kolima izgleda ovako :

Neovisno o ovome ,ukoliko imate malo volje i zelje za igranjem,a pritom vam nije zao fabrickog otvora na vratima (za retrovizor),uz malo modifikacije postojece rupe ,najjeftini izbor (a pritom da to sve lici na nesto) ,je Kadet suza.
Ja sam par u boji kupio za 500din tako da mislim da to pije vodu sto se cene tice .......a o cvrstoci je glupo pricati ,jer pesak garantovano lomi kuk
ako ga zakaci u prolazu

P.S.
Gde su vam ti polomljeni retrovizori ???

Jedan od tih par modela (koji je naj normalniji) je ovaj

On na kolima izgleda ovako :

Neovisno o ovome ,ukoliko imate malo volje i zelje za igranjem,a pritom vam nije zao fabrickog otvora na vratima (za retrovizor),uz malo modifikacije postojece rupe ,najjeftini izbor (a pritom da to sve lici na nesto) ,je Kadet suza.
Ja sam par u boji kupio za 500din tako da mislim da to pije vodu sto se cene tice .......a o cvrstoci je glupo pricati ,jer pesak garantovano lomi kuk

P.S.
Gde su vam ti polomljeni retrovizori ???
Ja bar tri godine vozim samo sa levim, lomili X puta, a bez unutrasnjeg ne mogu uopste