Mada kakav sam baksuz nije iskljuceno
Problem sa strujom
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Re: Problem sa strujom
Aj videcemo.... Valjda nece kad dodjem kod tebe kazaljka voltmetra stojati konstantno
Samo Samara Srbina Spasava
A regler dali je i on menjan kad i altenator ili si u skorin altenator ubacio tvoj regler. I na mojoj ladi mrda kazaljka volt metra od kako je imam i teram tako.
Nije Skorin alternator, nego sam ja kupi polovan. Nije menjan regler, samo smo zamenili ceo alternator kako sam ga i dobio...
-
travelman
Meni tako djuska samo kada upalim migavce ali to kratko traje pa i ne primecujem ... mada bi me sigurno nerviralo da treperi konstantno jer bi mi i odvracalo paznju ...
Pa i meni djuska kada dam zmigavce i to je normalno valjda, ovo na snimku ne bih rekao da je ok 
-
travelman
Naravno da nije normalno ...
... odkako si poceo da se druzis sa Skorom, poludeo ti auto ...
....
-
Boki78
To je izgleda postalo prenosnotravelman wrote:Naravno da nije normalno ...... odkako si poceo da se druzis sa Skorom, poludeo ti auto ...
....
Ma dobar je Skora...
Auto ne staje nigde, sad sto kazaljka malo skakuce nema veze... Dejci skakuce otkako je kupio Ladu, pa nista
@ Boki !!!
Koja ptica pliva pod vodom???? Nije ronac vec - GNJU..... ?????
Koja ptica pliva pod vodom???? Nije ronac vec - GNJU..... ?????
Ma ja na to i ne obraćam pažnju. Nak altenator puni i lada neka ide, što ripka volt metar neka si ripka toj si mu i rabota.
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
ja sam taj slucaj sa voltmetrom resio ... eno ima slika http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=9&t=806&start=555
jeste ruzno ali radi i voltmetar je sad miran ! Regler je cajavec od keca yuga a samarin regler (u njemu nema nista) sluzi samo da drzi cetkice koje su ovim kablovima sa slike povezani na regler ! Cak i sa svim potrosacima ukljucenim voltmetar jedva da se malo mrdne !
jeste ruzno ali radi i voltmetar je sad miran ! Regler je cajavec od keca yuga a samarin regler (u njemu nema nista) sluzi samo da drzi cetkice koje su ovim kablovima sa slike povezani na regler ! Cak i sa svim potrosacima ukljucenim voltmetar jedva da se malo mrdne !
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Ovo je dobra prica .Nije mi palo na pamet.Bravo za idejuSamar-Guja wrote:jeste ruzno ali radi i voltmetar je sad miran !
.....to sto je ruzno vrlo lako se da srediti.Sa duzim zicama koje su lepo slozene u buzir,Rudi moze da se okaci bilo gde sa strane i moze to skroz korektno da izgleda.
Reci mi samo jel ti stoje cekice sad na ovom cajevec ,ili si ih izvadio ??
Nacrtaj nam semu ako se secas kako si vezivao regler i cetkice.Samar-Guja wrote: jeste ruzno ali radi i voltmetar je sad miran ! Regler je cajavec od keca yuga a samarin regler (u njemu nema nista) sluzi samo da drzi cetkice koje su ovim kablovima sa slike povezani na regler !
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Isao sam prostom tematikom onako kako bi ovaj cajavec zavukao u alternator tako sam povezao cetkice tj. vidi sliku !
- sivo je Cajavec regler !
- narandzasto je samo donji deo samarinog reglera koji drzi cetkice, sa gornje strane se kalajise! (lemi)
- imate tri zice dve su direktno samo za cetkice a treca je ona koja izlazi iz alternatora fabricki se poveze na ovu klemicu koja je zakacena za prvu cetkicu dok ovako samo je produzite i spojite na isto mesto kao na ovom regleru (zuta zica po slici) . pogledajte kako izgleda regler sa ove druge slike pa ce vam biti jasnije !
- narandzasto je samo donji deo samarinog reglera koji drzi cetkice, sa gornje strane se kalajise! (lemi)
- imate tri zice dve su direktno samo za cetkice a treca je ona koja izlazi iz alternatora fabricki se poveze na ovu klemicu koja je zakacena za prvu cetkicu dok ovako samo je produzite i spojite na isto mesto kao na ovom regleru (zuta zica po slici) . pogledajte kako izgleda regler sa ove druge slike pa ce vam biti jasnije !
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)