Zadnja greda...
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Zadnja greda...
Verovali ili ne!
Na mojoj truloj ali nadasve fino zamaskiranoj samari došlo je do kvara koji verovatno neću ni popravljati. Već ću je prodati bud-zašto u stanju u kom je sada. Naime u sred vožnje su mi otpali zadnji točkovi! Srećom nisam vozio brzo. Niko nije povređen auto sa isčašeno zarotiranim točkovima na sred puta je izgledao toliko bizarno da su svi zastajali da vide to čudo. Pauk je morao da me pomeri sa kolovoza. A tako sam je slatko vozo čitavih godinu i tri meseca, koliko je u mom vlasništvu.
Na mojoj truloj ali nadasve fino zamaskiranoj samari došlo je do kvara koji verovatno neću ni popravljati. Već ću je prodati bud-zašto u stanju u kom je sada. Naime u sred vožnje su mi otpali zadnji točkovi! Srećom nisam vozio brzo. Niko nije povređen auto sa isčašeno zarotiranim točkovima na sred puta je izgledao toliko bizarno da su svi zastajali da vide to čudo. Pauk je morao da me pomeri sa kolovoza. A tako sam je slatko vozo čitavih godinu i tri meseca, koliko je u mom vlasništvu.
- josif visarionovic
- Site Admin

To je standardan kvar za samaru, asconu, vectru 1 itd.
Nista strasno, sto jedan dobar limar ne moze da uradi.
Inace, kada se na bvreme urade zadnje solje i sve po redu izvari, ne dolazi do tako velike havarije.
Za koliko bi dao samaru, tj. koja je cena?
Auto je registrovan do 7.08. i nameravao sam da je vozim, al ovako bi je dao za 350€. Ja sam je platio 900€ i mislio sam da sam napravio dobar posao. Auto je u Beogradu. Motor radi super. Al s obzirom na kvar mora da se nosi.
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
4?!? Komotno?!? Pa to kod mene ne moze ni u Ladi, jer iza mog sedista jednostavno nema mesta za odraslu osobu
Ja sam auto kupio da MENI bude komocija, pa sam u skladu s tim sediste gurnuo pozadi dokle moze, i jos ga malo zavalio
Ja i moja devojka moju Samaru zovemo "Sportski dvosed"
, upravo zbog nedostatka komocije pozadi 
Ja sam auto kupio da MENI bude komocija, pa sam u skladu s tim sediste gurnuo pozadi dokle moze, i jos ga malo zavalio
Ja i moja devojka moju Samaru zovemo "Sportski dvosed"