Samara 1.3 koja se gasi pri skretanju, Lampice Stop i ručana

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

Boki78

Re: Samara 1.3 koja se gasi pri skretanju, Lampice Stop i ru

Post by Boki78 »

Nema potrebe, kad mremo bar da mremo sretni :mrgreen: Od ozbiljnosti na ovom mestu sada vise nema vajde nikakve ...
dejca wrote:Pa nije valjda prodao samaru.
Nije :)

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Ma dobro za skoru znam, taj ide gde su pare mora od necega da se zivi, ovde je pokusao i otisao. Gago je mlad momak, dodje ovde kad mu zatreba savet i nema ga. Travelman je bio zakleti ladas, bas me cudi sto ga nema. Dobro neka je ziv i zdrav, ako nece da se druzi nece. A samaru dali jos ima, zna li neko?

Boki78

Post by Boki78 »

Dejco brate, pa jesam li ti vec napisao iznad da nije prodao samaru? :mrgreen:

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

dejca wrote: Gago je mlad momak, dodje ovde kad mu zatreba savet i nema ga.
:!:

Svaki dan sam ja na forumu, samo manje pisem, zbog nekih obaveza koje sam imao... :)

A i nisam dolazio samo kad mi treba savet, koliko puta sam kacio iskustva kad sam sa Skorom popravljao Ladu...
Otkad je on ne popravlja, vise se i ne kvari :mrgreen: :kez , pa nemam sta da pisem...

Hvata je korozija dobrano, ali se vozi... :)
Samo Samara Srbina Spasava

Boki78

Post by Boki78 »

Lajka je izgubila svog strujnog gremlina. Strupf je veoma redak elektricar koji namesti da se kolima ugasi motor kad upale farove :mrgreen:

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Xaxaxa

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

Ljudi, ajmo da se vratimo na temu, dosta smo spamovali. Hteo sam da sve ove postove prebacim u LKS Caffe topic ali nemam tolika ovlascenja pa bih zamolio nekog ko to moze, da odradi jer smo podosta otisli u off.

P.S. Dejci srecan 25. rodjendan :D
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

dejca

Post by dejca »

Pa ja Gago kako da te nateram da se javiš da vidimo mrdaš li.
Hvala Boke za čestitke za 25 rodjendan, eee al da je sad 1995 godina.

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Boki78 wrote:Lajka je izgubila svog strujnog gremlina. Strupf je veoma redak elektricar koji namesti da se kolima ugasi motor kad upale farove :mrgreen:
Mozda je to uradio da me opomene da znam da ne vozim bez ukljucenih svetala :mrgreen: Jos je i brinuo za mene :D
Samo Samara Srbina Spasava

masan_motor

Post by masan_motor »

BokeYGTi wrote: Btw, mogu ja i dosta ljudi ovde sa foruma da nabrojim delove koji se nikad nisu pokvarili ali nema smisla spamovati vise ovde. Samo cu da kazem, posto sam procitao negde malopre da si pominjao kvake i brave kako se kvare na samari i 112ici, ja sam svoju samaru staru 22 godine i sa predjenih preko 200.000 km prodao sa ORIGINALNIM kvakama i bravama (kada kazem originalne mislim na one iz prve ugradnje, nikad ih nisam menjao osim sto su povremeno podmazivane). 112ica takodje ima ORIGINALNE kvake. Cao poz. :cool
Pa i ja sam je bacio na otpad sa originalnim kvakama nakon 150.000 km, problem je bio što su ispadale one polugice. Bez razloga i logike. Taman namestiš da se otvara spolja a ispadne sa unutrašnje kvake i aj opet skidaj tapacirung. Normalno ti si samo podmazivao jelte :D

PS: El ti znaš zašto je izmišljen opel? Da ford nebi bio najgori auto na svetu :lol:

masan_motor

Post by masan_motor »

dejca wrote:Jeli a šta je bilo sa travelmanom, sve da pitam što ga nema pa reko možda će se javiti. Nestao skora, u istom periodu se prestao i on travelman oglašavati. :?
Pa izbačen je sa foruma jer mu se lada mnogo kwarila :kez

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

masan_motor wrote:
BokeYGTi wrote: Btw, mogu ja i dosta ljudi ovde sa foruma da nabrojim delove koji se nikad nisu pokvarili ali nema smisla spamovati vise ovde. Samo cu da kazem, posto sam procitao negde malopre da si pominjao kvake i brave kako se kvare na samari i 112ici, ja sam svoju samaru staru 22 godine i sa predjenih preko 200.000 km prodao sa ORIGINALNIM kvakama i bravama (kada kazem originalne mislim na one iz prve ugradnje, nikad ih nisam menjao osim sto su povremeno podmazivane). 112ica takodje ima ORIGINALNE kvake. Cao poz. :cool
Pa i ja sam je bacio na otpad sa originalnim kvakama nakon 150.000 km, problem je bio što su ispadale one polugice. Bez razloga i logike. Taman namestiš da se otvara spolja a ispadne sa unutrašnje kvake i aj opet skidaj tapacirung. Normalno ti si samo podmazivao jelte :D

PS: El ti znaš zašto je izmišljen opel? Da ford nebi bio najgori auto na svetu :lol:
Ok.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

dejca

Post by dejca »

masan_motor wrote:
dejca wrote:Jeli a šta je bilo sa travelmanom, sve da pitam što ga nema pa reko možda će se javiti. Nestao skora, u istom periodu se prestao i on travelman oglašavati. :?
Pa izbačen je sa foruma jer mu se lada mnogo kwarila :kez
Lupas gluposti, pojima nemas o tom coveku i kakvu ladu samaru ima.

Post Reply