Samarin motor u...
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Samarin motor u...
Imam problem pa mi je potreban savet,na golfu 3 mi je posle dugog vremena trosenja ulja otisao motor 1.9d obican dizel pa sam mislio ako je ikako moguce da se ubaci motor od samare i samarin menjac posto imam dva dobra motora i menjaca od samare pa da kasnije ubacim i plin.Koje su sve prepravke potrebne i dali je komplikovano?Takodje imam i golfov motor 1.3 sa warburga,za njega mi se cini da ne bi trebalo nista da se posebno prepravlja sem da se ubaci i njegov menjac.Hvala...
-
bortlonger
- Automobil: lada
Re: Samarin motor u...
bolje da prodas sve te motore, dodas love i da sredis taj originalni.. ili uzmes neki dobar golfov sa papirima pa ubacis
VELIKE MISLI SENJOR TRAVIJA
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
kod ugradnje novih svecica,obavezno ih kalite,ostavite auto da radi minimium 15min, jer kad se uradi generalna motor prvi put startuje potrebno je da u prvih 30sec dostigne maksimalni obrtni momenat
-
Boki78
korektan rezon, jedino sto se ti samarini motori/menjaci jako tesko prodaju i to uglavnom ili u bescenje ili na kilo .... cast izuzetcima ...
A da li bi bilo problema ako bi se ubacio ovaj golfov 1.3 motor iz warburga sto se tice registracije,motor ima papire?
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ne mozes da ubacis nista sto nije vec bilo, ako je tvoj motor 1.9 tdi od 101ks takav isti mozes da ubacis i trebaju ti papiri da bi se utvrdilo poreklo i da li je to taj motor.
-
Boki78
Valjda bi trebalo da moze, ako nije tako onda se neces nagledati bilo cega sem ladinog motora u aleku 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ne brini se ti za mene :-P