Predlog za "Samara miting"

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

mishonnium

Post by mishonnium »

Ma naravno da samara nije imperativ, neka dodju svi bre, to je jos bolje. Ja sam stavio samara u predlogu, ne setivsi se ostalih lada, jer je samo jedna lada samara :)
I da, mogli bi stvarno da odradimo neku malu kotizaciju, da nam se nadje za pitje i klopu. Ali onda bi to moralo da bude ozbiljnije organizovano.
Da vidimo reakcije.
Pozdrav svima... LAJKA JE MAJKA...

dallape

Post by dallape »

Uvek za!

2107

Post by 2107 »

Ql. Samo mi fali Lada :lol:

mishonnium

Post by mishonnium »

Ma samo ti dodji, dacu ti ja da skripis sa mojom. :)
Pozdrav svima... LAJKA JE MAJKA...

JozvanKg

Post by JozvanKg »

Stvarno bi extra bilo da se skupimo negde i da razmenimo iskustva malo o svojim ladama,sto se mene tice ja mogu stalno,samo se dogovorite sa vecinom :D
ps. Goxxy celo jutro sam zverao po Pancevu nebi li ugledao tvojega Sputnjika negde al nisam imao srece ovaj put

outsider

Post by outsider »

ljudi, procitajte malo o prethodnim skupovima (vi koji ih niste posetili) i popricajte sa ljudima koji su ih posetili (razmenite iskustva, ideje i slicno) + marko je ranije bio organizator, pitajte ga za neki savet ili tako nesto (mislim, valjda vam je cilj da okupljanje i druzenje bude kvalitetno i bez gresaka i zato bi ste trebali da ozbiljno pristupite planiranju i pripremi).
inace, realno, ne moze da se okupi puno clanova LKS pa zasto onda jos i da se delimo i organizujemo skup samo samaricana?

turbo dvigatelj

Post by turbo dvigatelj »

I ja sam ZA.Nema veze što nas "samarićana" ima najviše jer ima ljudi koji su vozili više tipova Lada,pa ih vredi saslušati.Žao mi je što nisam bio u Vršcu (rodno mesto) jer sam se kasnije priključio na forum ali ću se potruditi da dođem na sledeći skup.

miske

Post by miske »

Cekam vec duze vreme da padne neki ozbiljniji dogovor povodom nekog skupa ali sve ovo mi ne lici na nesto ozbiljno, ljudi kao da se plase skupa a mislim da bi bio koristan za sve, i steta je da pored ovoliko forumasa na zadnji skup dodju samo cetvorica, ja vas cekam ljudi samo se dogovorite. pozdrav

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

miske wrote:Cekam vec duze vreme da padne neki ozbiljniji dogovor povodom nekog skupa ali sve ovo mi ne lici na nesto ozbiljno, ljudi kao da se plase skupa a mislim da bi bio koristan za sve, i steta je da pored ovoliko forumasa na zadnji skup dodju samo cetvorica, ja vas cekam ljudi samo se dogovorite. pozdrav
Jos je veca sramota za Beogradjane da na skup koji je bio kod SC-a dodje Goxy iz Pancheva, Serzas iz Litvanije, letnjikovac iz Sabca a samo Zox i ja iz BG-a (djape je imao opravdani razlog ne dolaska pa smo otisli do njega)...
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

dallape

Post by dallape »

pa zar nije bilo priche da se sqp odrzi krajem ovog meseca :?:

Shone89

Post by Shone89 »

dallape wrote:pa zar nije bilo priche da se sqp odrzi krajem ovog meseca :?:
Ja pricham o proshlom skupu....

dallape

Post by dallape »

aha... pa oce li biti neki u skorije vreme?

Shone89

Post by Shone89 »

dallape wrote:aha... pa oce li biti neki u skorije vreme?
Ne znam prati temu skup na LKS aktivnosti, trebalo bi ... aj potrudicu se ja da vidimo da organizujemo opet neshto kod SC-a samo da registrujem lajku i sredim kvachilo ... ovo vishe nije za voznju :D

dallape

Post by dallape »

vazi... pratim.. :D

vigmir

Post by vigmir »

Evo po ko zna koji put ponavljam da treba fiksirati dvonedeljna okupljanja,recimo,kod SC pa ko moze da dodje neka dodje. Mislim da nije na mestu prozivka da nekog treba da bude sramota sto nije dosao.Kada smo recimo bili nas cetvorica pre toga kod SC nismo kudili nikoga sto se nije pojavio.Neka bude svaka druga nedelja u mesecu i gotovo. :wink:

Post Reply