Cene polovnih Samara u inostranstvu
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
Cene polovnih Samara u inostranstvu
Posetite ovaj link- nemam komentar.http://autos.trovit.de/autos/lada-samara-baltic.
Sledeci auto Priora coupe.
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
Pozdrav svima, Savke druze to su lade, mozda vec znas, Made in Finland, sklapane su u Finskoj u fabrici Valmet, u istoj fabrici su se sklapale Opel Kalibre, a danas se sklapa Porse Bokster, tako da bilo kakvo poredjenja sa cenama drugih Samara nije adekvatno, jer nemaju isti enterijer, motori su bolji, bolja farba...sve ostale u drugim bivsim SFRJ republikama su obicne ruske, ja ozbiljno razmosljam o nabavci jedne finskae Lade pa taman falsifikovao papire.
Da imaju i air-bag.
Da imaju i air-bag.
Sledeci auto Priora coupe.
- savke
- Automobil: Samara i Laguna
Znam ja sve to ali ja bih i dalje voleo da imam jednu.zlatkodesign wrote:Pozdrav svima, Savke druze to su lade, mozda vec znas, Made in Finland, sklapane su u Finskoj u fabrici Valmet, u istoj fabrici su se sklapale Opel Kalibre, a danas se sklapa Porse Bokster, tako da bilo kakvo poredjenja sa cenama drugih Samara nije adekvatno, jer nemaju isti enterijer, motori su bolji, bolja farba...sve ostale u drugim bivsim SFRJ republikama su obicne ruske, ja ozbiljno razmosljam o nabavci jedne finskae Lade pa taman falsifikovao papire.
Da imaju i air-bag.