Cemu sluze ova creva?

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

Post Reply
choksi
Automobil: 111

Cemu sluze ova creva?

Post by choksi »

Samara 95 god, ima katalizator ali ne znam cemu sluze neka silna vakum creva pa ako moze neko da mi objasni. Takodje ne znam sta je neka posuda iza menjaca a ispod letve volana.
Image

Image

Image

Alekre

Post by Alekre »

Da li ima servo?

choksi

Post by choksi »

I meni lici na posudu za servo ulje al cinimi se da nema. Zeznuto je sto ne mogu da je pomerim jos neko vreme a zivo me zanima sta je.

hura

Post by hura »

Ja ne znam :D
To Sam Ja Mare

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Ja sam video to na Choksijevoj ladi, prvi put u zivotu.
Splet creva se na ovim slikama ne vidi dobro. Ima ih mnogo vise ispod kucista filtera vazduha i vode od karburatora do te velike valjkaste cule na trecoj slici i do malog "burenceta" na drugoj slici.

hura

Post by hura »

ee da ja tako nesto slicno imam na audiju, nisam bas zagledao kuda idu creva ali to je na audiju neki vakum za centralnu btavu...
To Sam Ja Mare

Goxxy

Post by Goxxy »

E, a mogao si manju sliku da okačiš... ja kliknem očekujući veću sliku, a ono ista veličina...

Iskreno, meni to crevo iz vakuum pumpe ulazi direktno u karburator, ali je moja 91. godište, tako da su sasvim moguće konstrukcione razlike.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

choksi

Post by choksi »

Goxxy wrote:E, a mogao si manju sliku da okačiš... ja kliknem očekujući veću sliku, a ono ista veličina...
Izvinjavam se al moje kompjutersko usavrsavanje je prekinuto na nivou pekoma i c 64, tako da sad moram da dosta toga naucim.

Sad sam provalio da je ona velika posuda neka ekstra filtercina za gorivo,a ona vakum creva cu postepeno da otkacinjem dok ih skroz ne raspletem pa cu poslati da vidimo sta je. :roll:

Post Reply