probacemo ovih dana da zovemo ukrajinu(Украина, г. ХарьковЧП "Петров" т. (0572) 41-28-46,т. 8-911-231-99-92) da vidimo da li mogu poslati retrovizore ali mozda ima drugi problem iz srbije kao fizicko lice ne mozes slati pare napolje glupost zesca ali videcemo jos kako mozemo da narucimo retrovizore
juce sam dao u varner neki znaju koja je to prodavnica retrovizor tip ВОЛНА НТ-15г cena mu je 570 rub. da li oni mogu nabaviti i koja bi bila cena pa cu se javiti sa svezim informacijama za koji dan. samo ce se morati ako mogu nabaviti naruciti bar 5-6 kompleta da im se isplati.
Ja ću sigurno biti zainteresovan ako cena bude do 600-700 rubalja (700 rubalja je skoro 20€). Mada, čak i do 1000 rubalja može da prođe - sa transportom, svim troškovima uključenim. Pitaću i Milana iz Užica da li je zainteresovan, mislim da bi voleo i on tako nešto na svojoj Guji.
Kupio sam levi retrovizor od Golfa ll sa sajlom i poceo sam nesto da pokusavam oko kacenja istog na moju Samaru. Mislim da cu danas probati to da zavrsim, pa javljam k(ako) je ispalo. Moraju da se buse nove rupe i gornji nosac sam secnuo. U svakom slucaju cu dokumentovati radove pa cemo onda da diskutujemo.
opet otvaram ovu temu necu da dajem nikome lazne nade u pregovorima sam sa prodavcem orginal ruskih delova ovde kod nas u srbiji da radim kod njega i koji jednom mesecno ide tamo po delove dao sam mu citav list brojeva telefona iz S.Peterburga tj. prodavnica tamo treba sutra da mu odnesem slike tih retrovizora pa videcemo kraj meseca je tu sta ce biti ja se iskreno nadam da ce nesto biti od toga