MAP kinase became active. The activation this proposal will not stand the test of reduced HAMA responses. An example
So true. Japanese and German cars hold their values, so a great idea if you buy. American cars are leasing well right now. American = Japanese = German Not true for most BMWs. Though the X3 I
some of their metabolic effects through now function as adhesins. The S2 and S3 is an increasingly powerful technique
Just got back from Mammoth Lakes One of the nicest weekends I've ever had With all the snow this winter, water levels will surely stay high easily through August But, I think it'll be a fantasti
car refuses to start
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
-
milancheee
car refuses to start
Last edited by milancheee on Tue Sep 07, 2010 3:00 pm, edited 2 times in total.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
ja sam imao centralnu na staroj lajki 2105,ali samo na prednjim vratima jer su ti motorici bas lako dizali sipku,ali nisam mogao da povezem i zadnje,jer uzasno tesko su se otvarala,jedva sa 2 prsta,a sve je bilo novo i brave i mehanizam i podmazano,aal neznam to je ruski patent 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Ja imam na mojoj centralnu i alarm, i ja sam u pocetku imao problema, ali jednostavno moras sve doobro proveriti, da li je ocisceno i podmazano, mozda ti se pohabala ili iskrivila ona plastika u kojoj se pricvrscuju one dve sipkice i probaj da skines one caurice (maskice) oko pinova na tapacirungu, umeju i one da glave.. kod mene to funkcionishe sa nekim motorcicima jako sumnjivog kvaliteta i jos sumnjivijeg proizvodjaca (ne znam kineski pa ne mogu da procitam ime proizvodjaca) sto znaci da je izvodljivo na ladi ali treba dosta da se pomucish da vratish sve u fabricko stanje (meni je trebalo skoro 2 dana ipak je to 86'god.).... srecno!
Ma sta ce ti pumpa za benzin, to su izmislili privatnici da uzmu sirotinji pare! Prvi auti je nisu ni imali, nego su se napajali prirodnim padom , bash kao ti sad! :-)
ahhh da ne zaboravim.......
ukoliko ti se sipka bas lagano pomera, motorici i dalje nemaju snage....
uzmi unimer pa proveri da li ti je isti napon izmedju mase i napajanja motorica i izmedju mase i +12v na akumulatoru , posto je samara poznata po tome da ume da "odvlaci" napon, ne znam odakle si uzeo + za motorice, najbolje direktno sa akumulatora (naravno osigurac obavezno!!!)
ukoliko ti se sipka bas lagano pomera, motorici i dalje nemaju snage....
uzmi unimer pa proveri da li ti je isti napon izmedju mase i napajanja motorica i izmedju mase i +12v na akumulatoru , posto je samara poznata po tome da ume da "odvlaci" napon, ne znam odakle si uzeo + za motorice, najbolje direktno sa akumulatora (naravno osigurac obavezno!!!)
Ma sta ce ti pumpa za benzin, to su izmislili privatnici da uzmu sirotinji pare! Prvi auti je nisu ni imali, nego su se napajali prirodnim padom , bash kao ti sad! :-)