Meni kad se zagreje motor i kad ga ugasis posle jedno desetak minuta nece da pali.Imam lovato vec dve godine u samari i sad je poludeo.Kad se odmori jedno dva sata pali normalno i na hladnoci.Da li neko zna sta bi to moglo da bude?
Ne verujem, valjda bi vec crko jer mi se to desava vec duze vreme 2-3 nedelje! A sta ti mislis jel moguce da komutator tako dugo zajebava a ne crkne i zasto samo kad se dobro zagreje
Moze i upravo to i buni ljude,desava se da crkne skroz,a desava se i to da zeza samo kada se zagreje,iskusio sam i taj problem.To apsolutno nema veze sa isparivacem,jer da ti je na njemu otisla membrana imala bi problem sa hladnim startom.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
moze da bude komutator i te kako. mene je isto to zezalo mesecima i nestalo je promenom komutatora. koristi search na forumu, pisali smo o komutatorima 1000 puta
Zaboravih,ne uzimaj ruske da ti ih dzabe daju,prilicno su kratkog roka,bilo koji strani tipa Bosch,Telefunken,Swag ili slicno i resices problem na duze staze.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
mozda nisam bila bas najjasnija, motor radi dobro i kada se zagreje ( mozda malo izgubi snagu), a tek kada ga ugasim i ostavim jedno 10 min. onda vise nece da upali.
samo da javim da nije komutator. zamenjen, jes' da je ruski ali ne verujem bas da su oba delimicno crkla.
e sad. poklopac filtera vazduha cim se malo popusti odma se gasi (i kad je hladan), tako da mi sve to lici na problem sa vazduhom. da li je moguce da se nesto usled zagrevanja rasiri pa pocne da pusta vazduh.
ako neko ima ideju neka javi.