Farovi za Ladu Samaru

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Evo ja imam jedan problemcic do skoro mi nije smetao ali sada para oci naime:
Desni far mi je nov (5 gofina star) dok je levi star koliko i auto pa me nervira razlika u boji farova jedan beo drugi zut .
Da li bi ako bih otvorio i jedan i drugi far i plastiku obojio u belo bili isti ??? Ako ste vec videli nesto na ovu temu ili radili PLZ recite ili iznesite vashe misljenje !!! :sad:
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Kupi i levi nov.

Samar-Guja

Post by Samar-Guja »

Miljan wrote:Kupi i levi nov.
NE hvala oba su ruska i oba isti intezitet svetala imaju ali razlicitog su izgleda samo to !!!!

NenadZ

Post by NenadZ »

Kako da ofabas? Cime? :roll: :roll:
moj auto u krivini kao pegla lezi
ispod haube besan pas rezi...

aleksandar82

Post by aleksandar82 »

Identicna situacija,ne diraj nista :D

Raziel

Post by Raziel »

zar to unutra sto je zuto nije socivo koje bas i nebi smeo da prefarbas?
[url=http://www.limundo.com/ref/Raziel38/][img]http://www.limundo.com/fajlovi/BannerAff/Limundo-468x60.png[/img][/url]

Pera

Post by Pera »

Nije socivo,nego pozuti ona plastika ispred sociva.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

samara1500

Post by samara1500 »

Tu plastiku sam ja prešao srebrnom bronzom i izgleda ekstra, a reflektori su mi dobri - samo sam na par (manjih) oštećenja intervenisao. Inače, u Merkuru ima da se kupi sprej "hrom-efekt" sa kojim bi se mogao preći i ceo reflektor, mada ostaje pitanje koliko je on postojan na temperaturu. Probaću to na farovima kod jednog drugara (njemu su skroz pocrneli reflektori) pa ako uspe javljam...
:)
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

i ja sam isto presao tu plastiku srbrnom bronzom i lepo izgleda. e sad, sto se tice "ogledala" ne znam kako stoje stvari ali znam da je cale dok je farbao tu plastiku, slucajno zakacio malo ogledalo i pokusao krpom da obrise i bukvalno je obrisao ogledao ( skinuo se sjaj). morali smo posle na tom delu da lepimo alu-foliju. :mrgreen: i to tako funkcionise vec godinu dana skoro i nemam primedbi, svetli dosta dobro...
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

najoB
Automobil: Lada NIVA

Post by najoB »

Imam jedan predlog za Aleksandar82 i samar guja zamenite medjusobno po jedan far, naravno ako uspete da se dogovorite kome beli, a kome zuti farovi... :D
Ma sta ce ti pumpa za benzin, to su izmislili privatnici da uzmu sirotinji pare! Prvi auti je nisu ni imali, nego su se napajali prirodnim padom , bash kao ti sad! :-)

Samar-Guja

Post by Samar-Guja »

najoB wrote:Imam jedan predlog za Aleksandar82 i samar guja zamenite medjusobno po jedan far, naravno ako uspete da se dogovorite kome beli, a kome zuti farovi... :D
Neka !!! Sociva su mi ekstra vec sam to pomenuo samo je plastika ispred sociva na jednom lepa i bela a na drugom zuta zestoko zuta !!!

"Samara1500" javi kako ako uspe i okaci sliku da vidimo !!! 8)

aleksandar82

Post by aleksandar82 »

najoB wrote:Imam jedan predlog za Aleksandar82 i samar guja zamenite medjusobno po jedan far, naravno ako uspete da se dogovorite kome beli, a kome zuti farovi... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
svaka cast za ideju,kako mi to nije palo na pamet
nego Guja nece pa cemo ipak da ostanemo sareni :D

aleksandar82

Post by aleksandar82 »

BokeYGTi wrote:i ja sam isto presao tu plastiku srbrnom bronzom i lepo izgleda. e sad, sto se tice "ogledala" ne znam kako stoje stvari ali znam da je cale dok je farbao tu plastiku, slucajno zakacio malo ogledalo i pokusao krpom da obrise i bukvalno je obrisao ogledao ( skinuo se sjaj). morali smo posle na tom delu da lepimo alu-foliju. :mrgreen: i to tako funkcionise vec godinu dana skoro i nemam primedbi, svetli dosta dobro...
evo resenja za tebe Gujo prefarbaj obe plastike sa tom bronzom,samo pazi da ne zakacis sociva.Verovatno je najbolje da skines i rasklopis farove pa onda polako... ;)

samara1500

Post by samara1500 »

Bez rasklapanja bi moglo samo na neku foru a la Hudini... :D
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

Samar-Guja

Post by Samar-Guja »

aleksandar82 wrote:
BokeYGTi wrote:i ja sam isto presao tu plastiku srbrnom bronzom i lepo izgleda. e sad, sto se tice "ogledala" ne znam kako stoje stvari ali znam da je cale dok je farbao tu plastiku, slucajno zakacio malo ogledalo i pokusao krpom da obrise i bukvalno je obrisao ogledao ( skinuo se sjaj). morali smo posle na tom delu da lepimo alu-foliju. :mrgreen: i to tako funkcionise vec godinu dana skoro i nemam primedbi, svetli dosta dobro...
evo resenja za tebe Gujo prefarbaj obe plastike sa tom bronzom,samo pazi da ne zakacis sociva.Verovatno je najbolje da skines i rasklopis farove pa onda polako... ;)
Jeste li vi kad culi za papir (novine) i papirnu traku - oblozim socivo i mogu da radim shta hocu . :? :? :?

Post Reply