Spisak za rasturanje lajke kod peđe

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

Post Reply
Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

Ma 100% ce da nas prijave "Ponovo zaseda CK KPJ" :D
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

djape1977

Post by djape1977 »

mom komsiluku nista nije vise cudno...
j***** auto bez kardana

Shone89

Post by Shone89 »

Dakle ja cekam Goxija na Jugopetrolovoj pumpi u smeru ka zagrebu (dakle za sve ljude koji dolaze iz centra nek se spuste na auto put i nekih 3-4 km pre iskljucenja za novosadski je ta pumpa inace poznata kao "zmaj").

Ko jos ne zna puta a hoce da ide rano ujutru (to rano je 08:30). Ukoliko kasnite vise od 15-20 minuta moj broj je 0649051035 - javite se jer nam ne pada na pamet da sedimo na pumpi sat vremena :)

Goxi ti i ja se cujemo verovatno sutra da se dogovorimo tacno - mada je vec sve dogovoreno :D

Goxxy

Post by Goxxy »

Važi druže, ako treba čujemo se večeras, ali zna se već - oko pola 9 - 9, eto mene tamo. Ko dođe - dođe, čekamo neko vreme, a posle se snađite sami :D
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

vigmir wrote:
Samar-Guja wrote:Prolazi li tamo negde blizu 18 tica ??? MOgu ja doneti nekog alata na usluzi mi je drugarov se gedora par cekica i velika brusilica ako treba nesht da se skine na silu :lol: .
Reci nam samo u kom delu grada zivis da moze najblizi od nas da te pokupi zajedno sa alatom
Zivim na Vozdovcu a jedina veza sa NBG i Zemunom mi je 18-ica mogu doci na krajnju stanicu 18 ice kao shto kaze Pedja ili ako neko ide prolazi pored Sava Centra ili ... tuda da me pokupi ! :roll:
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

Shone89

Post by Shone89 »

Prolazi Goxi pored Sava Centra posto ce pretpostavljam da pici autoputem :)

vigmir

Post by vigmir »

Samar-Guja wrote:
vigmir wrote:
Samar-Guja wrote:Prolazi li tamo negde blizu 18 tica ??? MOgu ja doneti nekog alata na usluzi mi je drugarov se gedora par cekica i velika brusilica ako treba nesht da se skine na silu :lol: .
Reci nam samo u kom delu grada zivis da moze najblizi od nas da te pokupi zajedno sa alatom
Zivim na Vozdovcu a jedina veza sa NBG i Zemunom mi je 18-ica mogu doci na krajnju stanicu 18 ice kao shto kaze Pedja ili ako neko ide prolazi pored Sava Centra ili ... tuda da me pokupi ! :roll:
Ja sam na Banjici pa cu te ja pokupiti na Vozdovcu.Javi mi se na 064/124-58-28 da se dogovorimo kad i gde.Mirko

Goxxy

Post by Goxxy »

Ja idem sledećom trasom: 29. novembra, Takovska, Kneza Miloša, Gazela, Jugopetrol. Tako da - ako nekog treba da pokupim, neka se javi do večeras.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

vigmir

Post by vigmir »

Pokupicu Samar-guju u 8:30 na Vozdovcu i stizemo na Zmaj

sasar

Post by sasar »

Ja ću najverovatnije malo kasniti imam ujutro neodložan posao, ako uspem doći ću negde posle 12h, ali bez lade neće da ide na gas, blokirao mi ventil na boci :evil:

vigmir

Post by vigmir »

sasar wrote:Ja ću najverovatnije malo kasniti imam ujutro neodložan posao, ako uspem doći ću negde posle 12h, ali bez lade neće da ide na gas, blokirao mi ventil na boci :evil:
Kako mislis blokirao?Ispusta gas nazad ili ne mozes da napunis bocu?

sasar

Post by sasar »

Imam bocu 55l i može u nju da se sipa 35l max a tek što neće da vuče katastrofa, jednostavno nema dovoljan dotok gasa. Od nedelje je teram kod majstora, sve što je bilo u mojoj moći sam uradio(zamena filtera i ispuštanje ulja na isparivaču).

djape1977

Post by djape1977 »

dodji sa ladom, makar na benzin, popravicemo je, imam i ja nekoliko ventila. jedino sto cemo najverovatnije morati da ispustimo gas iz boce
j***** auto bez kardana

Shone89

Post by Shone89 »

Samara rastavljena u delove u rekordnom roku :) Svaka cast ljudima koji su je rastavili onako brzo - ja sam se ipak zanimao enterijerom :)

Image

Image

Image

Slikao bih ja i vise ... al ne mozes da stignes da uslikas svaki detalj kad smo je zaista razcherupali za 3 sata :D
Last edited by Shone89 on Sun Jun 14, 2009 4:56 pm, edited 1 time in total.

vigmir

Post by vigmir »

Veceras kad uspavam klinca kacim slike :)

Post Reply