Elem (LM) odem ja danas kod majstora, ispostavi se da ne valja sajla i da takodje spona ne valja. Kada sam video kako stoji spona slogirao sam se... onaj kraj gde je kao "sraf" da ga tako nazovem je bio skroz iskrivljen, pod uglom od otprilike 30 stepeni u odnosu na onaj deo na koji se "srafi". Uglavnom pomenjamo sve to, ja usput stavim originalne brisace i gle cuda sve radi perfektno, brisaci ne spadaju (na to sam se pre zalio), rucna koci ko blesava, a volan se okrece ko da ima servo!!! Neverovatna razlika, pre sam ga okretao sa obe ruke i noge, a sada u mestu malim prstom, nema ni traga od skripanja koje je pre bilo prisutno pri okretanju volana, a i letva volana na koju smo posumnjali je definitivno potpuno ispravna i ne pravi nikakve probleme...
U svakom slucaju ostaje mi da sredim zmigavac bocni desni...danas sam ga skinuo usput, zamenio sijalicu, ali i dalje neradi...ne znam koji mu je djavo, jedino da probam jos jednu sijalicu ako su prethodne dve crkle, ako ne moram i to da regulisem.
Eto toliko od mene!!!