Menjanje antifriza
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
ZLATKO83VR imenjace, nisi rekao gde ti curi korsantin, ako je na hladnjaku ili letovanje istog ili novi. Neko je gore napisao i sipanje aleve paprike, moze i kafa
,, to moze da bude samo prinudno i privremeno resenje ako pocne da curi na putu, ili si daleko od servisa, jedna do dve kafene kasicice zaustavlja curenje na hladnjaku, proverena tehnika funkcionise 100%, ako nije neka velika rupa i kao sto sam vec napisao to je samo privremeno resenje u slucaju nuzde. Namerno sam napisao i kolko se sipa ako se nekom desi slican problem na putu, ja sam sa mojim ocem sipao u hladnjak kafu na ladi 1500 specijalki i bogami mesecima nije curilo, onda je ponovo procurilo pa je moj cale opet dodao kafu
i tako tera vec 10-12 godina. Ne daj boze da kod mene procuri ja cu da stavim novi hladnjak, ali moj tata jok, po njemu to su ruska kola i ona mogu da trpe SVE
.
Sledeci auto Priora coupe.
- zlatko83vr
-
samara1500
Na tržištu je manjak dobrih creva po razumnoj ceni. Za naše oldtajmere jedino pravi inđija i to dva modela (glatka i ona kao pojačana) koja su go q... A kad pitate za original creva za vw ili sl cifre su ihaha za naše pojmove (po par hiljada za komplete). Ja sam kupovao ova inđija i nisu izdržala 15 meseci (žali bože antifriza). Alternativa su rusi na bubnju i sl, ali i tamo je upitan kvalitet.
choksi wrote:Na tržištu je manjak dobrih creva po razumnoj ceni. Za naše oldtajmere jedino pravi inđija i to dva modela (glatka i ona kao pojačana) koja su go q... A kad pitate za original creva za vw ili sl cifre su ihaha za naše pojmove (po par hiljada za komplete). Ja sam kupovao ova inđija i nisu izdržala 15 meseci (žali bože antifriza). Alternativa su rusi na bubnju i sl, ali i tamo je upitan kvalitet.
čekaj malo, sad si me sj...o u pojam,
mesec dana sam tražio creva, i jedva nađoh, jedino ta UNA Inđija
kupio sam ih, nisam još ugradio.
tebi su pucala ili propuštala, ne razumem, i da li su pucala sva redom ili određeno crevo
ako moram posle godinu dana da menjaj creva, onda do qrca
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!
Fool me twice, shame on me!