Unutrasnje obloge (tapacirung) za vrata
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Baš fabrički ugrađeni, imam ih od kada i Ladu imam. Pogledao sam ih davno i primetio da nisu naknadno ugrađivani. Elem, ja moje ne stavljam ispod sedišta (sem onog srednjeg naravno) zato što se koristi kada se neko vozi pozadi (izuzev Alekrea, on se nije vezivao
)
Evo neke stare slike, pa vidi.

Evo neke stare slike, pa vidi.

[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Vidim da se pricha o nechemu drugom pa cu navesti oboje , i kod mene je isti problem pa sam kupio aluminiumske lajsne (parche lima pa ja napravio) i zasafio ih na tapacirung do samog kedera do stakla ofarbaoa ih u istu boju kao tapacirung ( jedva sam je NABO (pogodio)) tako da se i ne prepoznaje jedino se vide shafovi odnosno kapice koje ih prekrivaju .
a shto se tice pojaseva skinuo sam ih nerviraju me lepshe izgleda polica kad nije shuplja .
a shto se tice pojaseva skinuo sam ih nerviraju me lepshe izgleda polica kad nije shuplja .
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Da, sve ja to vec znam
nego jel ima neko da to donosi iz RUS? ne treba sa el.dizacima, stavicu i obicne samo su tapaciri potrebni....
ne razumem filozofiju ljudi koji uvoze i donose delove....evo kako to izgleda
"da li imate ove tapacire"?............ne nema (uz vrtenje glavom)
"da li ima kod uvoznika da se poruci"?............ne nema tesko (uz vrtenje glavom) jedino na otpad !!!!!!!!!
"da ali na otpadu su one sa starih tipova, ne ove"?............nema (uz vrtenje glavom)
"jel imate neku varijantu za narucivanje, da porucim i cekam i kad stigne javis mi da dodjem (recimo par meseci)"?............ne to se odmah rasroda (uz vrtenje glavom)
"sta se rasproda kad ga ni nema"????
evo tako izgleda konverzacija svuda.....jedino kod zadnjeg pitanja ostaju nejasni.....prodavci porucuju neke delove iz Rusije i izmedju ostalog "nemoguce" je poruciti te obloge, a nema jasnog odgovora zasto.....tapacira za Nivu ima, a za ovo ne.....moguce je poruciti celu Nivu u delovima, a ovo ne, a kad hoces da s njima napravis dogovor, ja porucim, ti doneses (tj. onaj koji im donosi), meni okviri, tebi zarada (neka pristojna al ne bas kao DHL)......ne.....eto i sta sad.....
glupo je zezati se sa ovim tapacirima, te otpali, te nadji druge al savrseno ocuvane, te seci rezi otvore za zvucnike.....i opet moguce upropascavanje tapacira......
jasno da Rusi ne prodaju to ovde jer nema Samare II ovde al nije jasno da neko od svih prodavaca ovde ne moze da ih donese odatle.....
nego jel ima neko da to donosi iz RUS? ne treba sa el.dizacima, stavicu i obicne samo su tapaciri potrebni....
ne razumem filozofiju ljudi koji uvoze i donose delove....evo kako to izgleda
"da li imate ove tapacire"?............ne nema (uz vrtenje glavom)
"da li ima kod uvoznika da se poruci"?............ne nema tesko (uz vrtenje glavom) jedino na otpad !!!!!!!!!
"da ali na otpadu su one sa starih tipova, ne ove"?............nema (uz vrtenje glavom)
"jel imate neku varijantu za narucivanje, da porucim i cekam i kad stigne javis mi da dodjem (recimo par meseci)"?............ne to se odmah rasroda (uz vrtenje glavom)
"sta se rasproda kad ga ni nema"????
evo tako izgleda konverzacija svuda.....jedino kod zadnjeg pitanja ostaju nejasni.....prodavci porucuju neke delove iz Rusije i izmedju ostalog "nemoguce" je poruciti te obloge, a nema jasnog odgovora zasto.....tapacira za Nivu ima, a za ovo ne.....moguce je poruciti celu Nivu u delovima, a ovo ne, a kad hoces da s njima napravis dogovor, ja porucim, ti doneses (tj. onaj koji im donosi), meni okviri, tebi zarada (neka pristojna al ne bas kao DHL)......ne.....eto i sta sad.....
glupo je zezati se sa ovim tapacirima, te otpali, te nadji druge al savrseno ocuvane, te seci rezi otvore za zvucnike.....i opet moguce upropascavanje tapacira......
jasno da Rusi ne prodaju to ovde jer nema Samare II ovde al nije jasno da neko od svih prodavaca ovde ne moze da ih donese odatle.....