Popravka

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

Post Reply
Milosh45
Automobil: Samara

Popravka

Post by Milosh45 »

Cao zanima me koliko bi od prilike kostalo da odvezem auto kod limara da mi sredi pod i sta jos treba i da ofarba u originalnu boju ? i da li neko zna nekog dobrog limara a da nije mnogo skup :D Inace u pitanju je lada samara dizel :D

elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

Re: Popravka

Post by elektronicar »

to koiko bi kostalo ovako na daljinu ne moze niko da ti kaze dok majstor ne pogleda posao i ne proceni potrebno vreme i materijal
ono sto ti sada primecujes moze biti tek deset posto od onoga sto treba da se odradi kad se auto rasklopi i kad cekic pokaze slaba mesta

ono sto mozes da racunas otprilike je 50 eur po segmentu, znaci ako trebaju i patos i sajtne obe onda racunaj 150 eur a ako nadjes majstora za jeftinije pare odmah prihvati dok se on ne predomisli. To su ruke, a sto se materijala tice tu majstori obicno racunaju samo odvojeno materijal koji ti uglavnom treba da doneses, npr. spoljne sajtne ili krila ili rubovi, obicno majstori ne naplacuju posebno parcice lima i materijal za varenje nego to spada pod uslugu.

ako trazis majstora na forumu bilo je takvih ponuda od nekih nasih clanova pa bi trebalo malo da potrazis, mada preporucujem ti da sve dobro slikas i stavis ovde na forum kako bi smo ti dalje mogli dati orijentaciju sta te sve ceka

za farbanje je posebna prica i obicno su posebni majstori, mada moze se dogoditi da nadjes i jednog majstora koji ti moze sve zavrsiti ali u svakom slucaju racunaj da je farbanje posebna cena, limari obicno stave samo osnovnu, tj. temeljnu boju tek toliko da ti ne rdja dok ne odes kod farbara

Milosh45
Automobil: Samara

Re: Popravka

Post by Milosh45 »

koliko sam ja video bas bas je otisao samo patos ispod suvozaca ne znam kako al koliko citam ovde to je ucestao problem ,a danas sutra cu potraziti jel ima jos negde pa cu slikati i postaviti da vidite kako probadne auto kada se 6 meseci ne vozi :)

Post Reply