mene interesuje sediste vozaca. jesam zainteresovan za rasturanje. i kupovinu. ako budem slobodan. posao mi je takav da postoji mogucnost rada vikendom.
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]
samara1500 wrote:Pedja, je li školjka od one Samare još kod tebe? Koliko para za tu sa plinom? Jel iz istog izvora kao letos, ili neka druga kombinacija?
skoljka odavno otisla na kilo.
imam jos desna vrata i tapacirunge i jos par sitnica
nije ista prica kao letos.
videcu za cenu, jos nisam utanacio koiko bi mene kostale.
Ja sam prvenstveno zainteresovan za neke delove limarije, npr. od te bez motora, osim ako nije propala kao moja.. i ako je 5v, jer trebaju mi oba prednja vrata (ako su zdrava)
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."
Djape, imaš li slučajno od ove samare još nekih delova. Trebaju mi neke sitnice.
1. Treba mi ona plastika što je spojena sa tablom (skroz mi je popucala ispred suvozačevog sedišta
2. Retrovizor unutrašnji
3. Svetlo u kabini
4. može i spoljašnji retrovizori (ako su u dobrom stanju)
Torpedo (od milošte zvan taj gornji deo instrument table) polovan a očuvan nećeš nigde naći, veruj mi. Najbolje odvojiti pare i kupiti nov i zameniti postojeći. Ili krpiti u krajnjem slučaju.
Bishop wrote:Djape, imaš li slučajno od ove samare još nekih delova. Trebaju mi neke sitnice.
1. Treba mi ona plastika što je spojena sa tablom (skroz mi je popucala ispred suvozačevog sedišta
2. Retrovizor unutrašnji
3. Svetlo u kabini
4. može i spoljašnji retrovizori (ako su u dobrom stanju)
Možeš i na PM (šta sve imaš i koja je cena)
1. prodao cak i taj ispucali torpedo, ima kome treba
2. mislim da je ostao ali da ga nadjem, e to je vec druga prica. pokusacu
3. isto kao 2.
4. prodati.
ostalo:
desna vrata
tapacirunzi u pristojnom stanju, prednji i zadnji, za samaru sa 3 vrata, tamno sivi
gomila sitnica...
ne nadjoh prikljucke za pojaseve
hauba
Goxxy wrote:Torpedo (od milošte zvan taj gornji deo instrument table) polovan a očuvan nećeš nigde naći, veruj mi. Najbolje odvojiti pare i kupiti nov i zameniti postojeći. Ili krpiti u krajnjem slučaju.
Pa to je cool ako ima nov da se kupi, ne bih se onda ni zezao sa polovnim.