Kobac, opet si gledao neke akcione filmove, ccc...Kobac SPO wrote:Sipam samo na OMV. Moze manje da trosi, al gubim peformanse, ovako ujeda. Kroz guzvu u cik-cak neki dan sam se izvukao kao na filmu, al ima snagu, krstili su se taksisti i drugi vozaci
TNG u Ladi
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
- josif visarionovic
- Site Admin

Em sto je los plin i kao sto kaze Savke velika je razlika u kvalitetu cak i na istoj pumpi.Sad neki dan kad sam sipao na OMV-u ler mi je skocio za pola,sto govori koliko je los plin na ovoj drugoj pumpi.Takodje mislim da na pumpama )pogotovo privatnim opasno kradu).Neki dan kad sam sipao na toj privatnoj pumpi kazem coveku da sipa za 500 din,toci uredjaj,i kad je doslo negde oko 450 din vise se uopste nije cuo onaj zvuk kada se sipa gas,a brojac samo vrti 
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
Da si imao glasnu primedbu rekli bi, da ti je ili vec puna boca, ili da nevalja plovakPera wrote:Em sto je los plin i kao sto kaze Savke velika je razlika u kvalitetu cak i na istoj pumpi.Sad neki dan kad sam sipao na OMV-u ler mi je skocio za pola,sto govori koliko je los plin na ovoj drugoj pumpi.Takodje mislim da na pumpama )pogotovo privatnim opasno kradu).Neki dan kad sam sipao na toj privatnoj pumpi kazem coveku da sipa za 500 din,toci uredjaj,i kad je doslo negde oko 450 din vise se uopste nije cuo onaj zvuk kada se sipa gas,a brojac samo vrti
Ja sam pored OMV ranije sipao na AMSS i ECO, gde su mi uvek prodavali pricu da je njihov plin najbolji jer je stalna proporcija komponenti dok drugi to nemaju - josif visarionovic
- Site Admin

Moguce,ja i jos par ljudi je sipalo na Eko pumpi na autoputu BG-Nis,posle Bubanj potoka i ocajan je gas,nema pravilajosif visarionovic wrote:Hm. Ja tocim na EKO HELENIC PETROLEUM pumpi u NS i prezadovoljan sam. Cena je 41,5 din, Nije sto je jeftiniji, nego mi auto stvarno osetno bolje ide, a potrosnja se drasticno smanjila.

Ja isto sipam u 90 % slucajeva na MB gas stanicama,bilo na Banjici ili u Zemunu.Do sad nisam imao lose iskustvo sa njima.Veceras sam sipao gas na OMV-u i malo bezolovnog da ga palim po ovoj zimi.Nisam odavno vozio na benzin i ide kao luda.
Sto se tice gasa na OMV pumpama rekao bi da je dobar jer u sluzbeni Yugo sipam stalno tamo i potrosnja je OK.
Sto se tice gasa na OMV pumpama rekao bi da je dobar jer u sluzbeni Yugo sipam stalno tamo i potrosnja je OK.
- savke
- Automobil: Samara i Laguna
Ja licno u NS imam losa iskustva sa OMV pumpama....
Velika potrosnja i los gas, nikad vise....
Poslednjih par puta sam sipao na AVIA pumpama i za sada su OK. Potrosnja po gradu ispod 9L/100Km, pri normalnoj voznji i sa zagrevanjem u mestu par minuta pre nego sto negde krenem....
Velika potrosnja i los gas, nikad vise....
Poslednjih par puta sam sipao na AVIA pumpama i za sada su OK. Potrosnja po gradu ispod 9L/100Km, pri normalnoj voznji i sa zagrevanjem u mestu par minuta pre nego sto negde krenem....
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!
Vi u vecim gradovima mozete da birate i pumpe i cenu, ja imam jednu privatnu gas pumpu gde gas kosta 44 dinara. Danas je cale u bocu za sporet na gas cija je zapremina 12 litara sipao 20 litara!? Kako je to moguce, nije mi jasno, ima li veze sa spoljnom temperaturom ili sa nekom mutljavinom oko gasa, ne znam.
http://caribrod-city.myminicity.com/
http://www.operacijatrijumf.net/operacija-trijumf-studenti/orde-gogov.htm
http://www.operacijatrijumf.net/operacija-trijumf-studenti/orde-gogov.htm