Zamena seta kvacila na 2108

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

Boki78

Re: Zamena seta kvacila na 2108

Post by Boki78 »

Nema razloga da ti je zao da ga ugradis, verovatno je neki krs u pitanju cim kosta 550 dinara. Sta je konkretno saznaces kad ugradis i prejdes neku kilometrazu. Meni su dva slicna "original ruska" skroz metalna potrajala jedan 0km a drugi ~70km a bili su 800 dinara komad. Breda na koju sam vristao me je za divno cudo ozbiljno iznenadila. Lager mi je nekih 60km nakon ugradnje pistao i onda odjednom prestao i sad traje evo vec nekih ~12000km bez greske. Toliko nisu trajala 4 komada pre nejga zajedno, kad bolje razmislim ne znam da li su trajali i pola te kilometraze ...

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

1250 din kosta ta ojacana verzija druk lagera...
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

choksi wrote:Nije tajna SKS imaju prodavnicu u Barajevu i na Umci. 0118300508.
Inače imao je deklaraciju od makoo kg.
Hvala
Gago wrote:1250 din kosta ta ojacana verzija druk lagera...
Gde...koji je proizvodjac.......ajde sta si se stisao sa informacijama....jesi video kako ja tebi dam info za deo.Koji je broj dela ovog druk lezaja

Boki78

Post by Boki78 »

choksi wrote: A ovaj sam uzeo ruski, liči da je ok.
Image

Image

Image
Slucajno mu nabasah na kineskog brata

http://www.kupindo.com/Automehanika/155 ... -110-Fenox

ImageImage

:mrgreen:

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

Koju lamelu uzeti i koji druk lager, pretpostavljam da je pametno to da zamenim kada sada menajm zamjac.

Zamajc jel polovni sa ocuvanim onim zubima da trazim ili novi, ima li novih delova uopste? Hvala

skora

Post by skora »

Kobac SPO wrote:Koju lamelu uzeti i koji druk lager,
To sve zavisi od tvog raspolozenja i platezne moci ...ali nemoj smetnuti s uma da sa druk lezajem od 300din garantovano skidas menjac opet .......ista stvar je i sa lamelom .....prva uzbrdica i cao ....
Kobac SPO wrote:pretpostavljam da je pametno to da zamenim kada sada menajm zamjac.
Ukoliko ti je set na kolima odlican i ne pokazuje znake zamora,nema razloga,ali ukoliko je set vec u drugoj polovini zivota ,onda je bolje spreciti nego leciti
Kobac SPO wrote:Zamajc jel polovni sa ocuvanim onim zubima da trazim ili novi,
Pa ....ako nadjes zamajac koji nije nacet ,zasto ne ....gvozdje ko gvozdje .....
Kobac SPO wrote:ima li novih delova uopste? Hvala
Naravno ....razlicitog cenovnog ranga i kvaliteta .....prihvatljivo za svaciji dzep,ali uvek figurira ono pravilo koje je neizbezno:
- Ako ne platis na mostu,platices na cupriji .... tako da ......kad vec to treba da radis ,malo se razjuri po netu i telefonu

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

O kolega pa vidi i ti si iz lEskovac, a jesi siguran da ti je zamajac crko. Dali si probao da zamenis bendix.

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

Hvala na info kolega :)

Leskovac :)
menjao bendix vise puta, kazu u servisu non stop do zamajca je nacnuti zupci, kako je pa to stradalo nemam pojima, pa da nadjem da zamenim :)

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Koja je razlika izmedju Valea i Valea PHC?
Za PHC znam da je iz Juzne Koreje, ali ima li ikakve veze sa Valeom? I da li su slicni kvaliteti?
Samo Samara Srbina Spasava

Post Reply