Zamena seta kvacila na 2108
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
-
Boki78
Re: Zamena seta kvacila na 2108
Nema razloga da ti je zao da ga ugradis, verovatno je neki krs u pitanju cim kosta 550 dinara. Sta je konkretno saznaces kad ugradis i prejdes neku kilometrazu. Meni su dva slicna "original ruska" skroz metalna potrajala jedan 0km a drugi ~70km a bili su 800 dinara komad. Breda na koju sam vristao me je za divno cudo ozbiljno iznenadila. Lager mi je nekih 60km nakon ugradnje pistao i onda odjednom prestao i sad traje evo vec nekih ~12000km bez greske. Toliko nisu trajala 4 komada pre nejga zajedno, kad bolje razmislim ne znam da li su trajali i pola te kilometraze ...
1250 din kosta ta ojacana verzija druk lagera...
Samo Samara Srbina Spasava
Hvalachoksi wrote:Nije tajna SKS imaju prodavnicu u Barajevu i na Umci. 0118300508.
Inače imao je deklaraciju od makoo kg.
Gde...koji je proizvodjac.......ajde sta si se stisao sa informacijama....jesi video kako ja tebi dam info za deo.Koji je broj dela ovog druk lezajaGago wrote:1250 din kosta ta ojacana verzija druk lagera...
-
Boki78
Koju lamelu uzeti i koji druk lager, pretpostavljam da je pametno to da zamenim kada sada menajm zamjac.
Zamajc jel polovni sa ocuvanim onim zubima da trazim ili novi, ima li novih delova uopste? Hvala
Zamajc jel polovni sa ocuvanim onim zubima da trazim ili novi, ima li novih delova uopste? Hvala
To sve zavisi od tvog raspolozenja i platezne moci ...ali nemoj smetnuti s uma da sa druk lezajem od 300din garantovano skidas menjac opet .......ista stvar je i sa lamelom .....prva uzbrdica i cao ....Kobac SPO wrote:Koju lamelu uzeti i koji druk lager,
Ukoliko ti je set na kolima odlican i ne pokazuje znake zamora,nema razloga,ali ukoliko je set vec u drugoj polovini zivota ,onda je bolje spreciti nego lecitiKobac SPO wrote:pretpostavljam da je pametno to da zamenim kada sada menajm zamjac.
Pa ....ako nadjes zamajac koji nije nacet ,zasto ne ....gvozdje ko gvozdje .....Kobac SPO wrote:Zamajc jel polovni sa ocuvanim onim zubima da trazim ili novi,
Naravno ....razlicitog cenovnog ranga i kvaliteta .....prihvatljivo za svaciji dzep,ali uvek figurira ono pravilo koje je neizbezno:Kobac SPO wrote:ima li novih delova uopste? Hvala
- Ako ne platis na mostu,platices na cupriji .... tako da ......kad vec to treba da radis ,malo se razjuri po netu i telefonu
O kolega pa vidi i ti si iz lEskovac, a jesi siguran da ti je zamajac crko. Dali si probao da zamenis bendix.
Hvala na info kolega 
Leskovac
menjao bendix vise puta, kazu u servisu non stop do zamajca je nacnuti zupci, kako je pa to stradalo nemam pojima, pa da nadjem da zamenim
Leskovac
menjao bendix vise puta, kazu u servisu non stop do zamajca je nacnuti zupci, kako je pa to stradalo nemam pojima, pa da nadjem da zamenim
Koja je razlika izmedju Valea i Valea PHC?
Za PHC znam da je iz Juzne Koreje, ali ima li ikakve veze sa Valeom? I da li su slicni kvaliteti?
Za PHC znam da je iz Juzne Koreje, ali ima li ikakve veze sa Valeom? I da li su slicni kvaliteti?
Samo Samara Srbina Spasava