ZIKA

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

dallape

Post by dallape »

Ili Eltim
http://www.eltim.rs/

a evo i sajt tehnomanije

http://www.tehnomanija.rs/

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Verovatno sad za vikend uzimam neku ziku,ici cu da pogledam na auto-pijac pa mozda nesto povoljno nadjem!!! Samo me zanima sta ja mogu da stavim u onaj prostor pozadi na Ladi koji je valjda predvidjen za zvucnike?!?! Nekako mi deluje mali prostor za elpise 16x24 cm!!! A i nemam predstavu gde da stavim napred zvucnike!!! Moze li onaj tapacirung da se sece i da li ce imati prostora zbog lima od vrata da se uglavi zvucnika od 13 inca???
Samo Samara Srbina Spasava

BU

Post by BU »

Da ne bih nepotrebno otvarao novu temu podizem ovu iz mrtvih... Zanima me neka preporuka za zvucnike koji se mogu uglaviti na za to predvidjeno mesto pozadi i da moze ona plastika normalno da se vrati? Ne znam ni koja velicina ide, nepouzdano mi je da sad nesto merim a na sajtu pionira pise da tu za samaru idu zvucnici od 13cm?

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

BU wrote:Da ne bih nepotrebno otvarao novu temu podizem ovu iz mrtvih... Zanima me neka preporuka za zvucnike koji se mogu uglaviti na za to predvidjeno mesto pozadi i da moze ona plastika normalno da se vrati? Ne znam ni koja velicina ide, nepouzdano mi je da sad nesto merim a na sajtu pionira pise da tu za samaru idu zvucnici od 13cm?
Idu 13 ali neće uvek lepo da čučnu pa ćeš možda morati da ih opkrojiš.Što se tiče marke kolko para tolko muzike (ja imam neke 2 sistemske pijačare i sasvim su mi ok jer nemam neke preterane zahteve)

BU

Post by BU »

choksi wrote:
BU wrote:Da ne bih nepotrebno otvarao novu temu podizem ovu iz mrtvih... Zanima me neka preporuka za zvucnike koji se mogu uglaviti na za to predvidjeno mesto pozadi i da moze ona plastika normalno da se vrati? Ne znam ni koja velicina ide, nepouzdano mi je da sad nesto merim a na sajtu pionira pise da tu za samaru idu zvucnici od 13cm?
Idu 13 ali neæe uvek lepo da èuènu pa æeš možda morati da ih opkrojiš.Što se tièe marke kolko para tolko muzike (ja imam neke 2 sistemske pijaèare i sasvim su mi ok jer nemam neke preterane zahteve)
OK, hvala 8)

Post Reply