A sta mislite koliko sam se Ja jezio dok sam sve to trebao da ispravim.
Ljudi meni se ovo bas svidja i mislim da nije lepo da to od mene zahtevate.Ni meni se recimo ne svidja ove tri sestice kod zorana pa ga ne diram,ima vremena pokajace se
dushanero wrote:pored svih ovih muka oko lade vrlo mi je prijatno da cujem da nesto radi dobro
al,ne lezi vraze evo upalih ladu i da se vozim kad ono kocnica u voznji tek u patos hvata,sta sad pitam se ja.Ako ima vazduha u sistemu kako se to manifestuje i kako leci.Ako su paknovi istroseni kako da znam,koliko su novi debeli ili koliki je zazor izmedju diska i paknova.I sta sve moze jos da bude.
Ima vazduha u sistemu,tj. ako se to odjednom desilo verovatno je puklo neko kociono crevo ili cev,ili je probio cilindar,pa proveri da li se smanjio nivo ulja u posudi.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
dushanero wrote:pored svih ovih muka oko lade vrlo mi je prijatno da cujem da nesto radi dobro
al,ne lezi vraze evo upalih ladu i da se vozim kad ono kocnica u voznji tek u patos hvata,sta sad pitam se ja.Ako ima vazduha u sistemu kako se to manifestuje i kako leci.Ako su paknovi istroseni kako da znam,koliko su novi debeli ili koliki je zazor izmedju diska i paknova.I sta sve moze jos da bude.
Proveri prvo ulje u chantri pa ako je ispod pola dolij vozi jos 2-3 dana pa ako opet iscuri proveravaj cilindre
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Ulje sam dolio dva puta:
-prvi put je pao nivo posle 20 dana a da nisam ni vozio
-drugi put sam nesto malo i opet pao
Proverio sam nigde ne kaplje tj ne vidi se nista ne betonu-mozda vlazi negde unutra,puni neku krivinu