Samara za delove???
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
-
samara1500
Uf, ta krem je verovatno iz 80tih, i to 1300, 3v i 4 brzine... ako je tako, malo će se iz nje delova moći iskoristiti. Te (svetlo) plave su dosta novije, iz sredine 90tih ako se ne varam, i često 5v i 5b... verovatno će biti bogatija riznica svačega...
ako ima plin, prijavljujem se odmaK za isti!
PS A jel plava baš nikakve papire nema?
ako ima plin, prijavljujem se odmaK za isti!
PS A jel plava baš nikakve papire nema?
Last edited by samara1500 on Sun Apr 26, 2009 6:55 pm, edited 1 time in total.
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."
A sta ti imash protiv 1300s 3v/4b (dodushe od pre godinu dana je 5b) iz 80tih to je azdaja od auta....samara1500 wrote:Uf, ta krem je verovatno iz 80tih, i to 1300, 3v i 4 brzine... ako je tako, malo će se iz nje delova moći iskoristiti.
Ma sta ce ti pumpa za benzin, to su izmislili privatnici da uzmu sirotinji pare! Prvi auti je nisu ni imali, nego su se napajali prirodnim padom , bash kao ti sad! :-)
Ajd kad stignesh baci pogled posto je to kod mene napred neshto budzeno, seceno...bem li ga sta vec, pa sam ja na kraju da pokrijem rupe ubacio neke zvucnike al' ne svidja mi se nikako... (ko da vozim auto iz nekog Kusturicinog filma
) pa bi to rado vratio u predjasnje stanje...
Ma sta ce ti pumpa za benzin, to su izmislili privatnici da uzmu sirotinji pare! Prvi auti je nisu ni imali, nego su se napajali prirodnim padom , bash kao ti sad! :-)
-
samara1500
Ma nemam ništa protiv tih Samara, pa sve su one konstrukcijski skoro iste, šta više motori 1300 mi se čine čak i malo bolje urađeni od 1500, mada varira od serije do serije. Nego, za te krem boje (a i tamnocrvene sa 5v kao moja) mislim da su baš slabe limarijski. Možda se i varam, ali koju god sam ja gledao bila je manje-više u stanju poluraspada, dok one bele (a i svetlocrvene i svetloplave) deluju dosta bolje. Znajući našeg prosečnog vozača i njegov odnos prema izdržljivim automobilima (kao što je Samara) iznenadio bih se ako ova iz 80tih ne bude skroz izmučena i zapuštena...najoB wrote: A sta ti imash protiv 1300s 3v/4b (dodushe od pre godinu dana je 5b) iz 80tih to je azdaja od auta....
Što se tiče enterijera, tu se ne nadam mnogo, ako kojim slučajem budu neispucali i nepocepani možemo svi da zaigramo loto
Last edited by samara1500 on Sun Apr 26, 2009 6:54 pm, edited 3 times in total.
uf, dobro bi mi doslo par stvari: komutator, ručica za podešavanje levog retrovizora, "ogledalo" ili kako da već nazovem levog fara, hm sigurno ima tu još stvari koje čovek trebauvek da ima u kolima A JA TRENUTNO NEMAM.
Što se tiče radne akcije, sumnjam da se možemo vremenski uklopiti ali u svakom slučaju kada odrediš datum i vreme post-uj pa ćemo videti, a ako dodjem spremi se na 1001 pitanje i zapitkivanje pošto baš nemam pojma oko kola.
mislim da bi me posle pola sata
Što se tiče radne akcije, sumnjam da se možemo vremenski uklopiti ali u svakom slučaju kada odrediš datum i vreme post-uj pa ćemo videti, a ako dodjem spremi se na 1001 pitanje i zapitkivanje pošto baš nemam pojma oko kola.
mislim da bi me posle pola sata
-
samara1500
I ja se bojim da bi teško skupili ekipu koja je u stanju skroz da rastavi auto za dan. Eto ja prvi, iako znam sa alatom, nemam baš previše (praktičnog) iskustva u oko automehanike. Mislim, mogu ja svašta samostalno, al sam spor. Trebala bi nam bar dvojica veštih mehaničara za teže stvari (oko motora i prednjeg trapa) a ostali ili da im pomažemo ili da skidamo enterijer, farove, krila, vrata i ostale jednostavnije poslove. 
Nego, Djape, a u kom delu BG-a si ti?
Nego, Djape, a u kom delu BG-a si ti?
ja sam u zemun polju.
sto se tice iskustva, ko zna da drzi u rukama alat, dobrodosao je. ne treba tu mnogo iskustva. za rastavljanje delova koji traze iskustvo - bicu tu. realno, dvojica iskusnih to obave za dan. racunam da ekipa koja ima manje iskustva moze za dan pod uslovom da je 4-5 ljudi. u svakom slucaju bice najavljeno bar dve nedelje unapred. sad kad vidim da ima interesovanja - sve ostalo je manji problem. cude me samo kolege sa 110/11/12 -kama, i njima sam ponudio istu varijantu i samo su se dvojica javila
sto se tice iskustva, ko zna da drzi u rukama alat, dobrodosao je. ne treba tu mnogo iskustva. za rastavljanje delova koji traze iskustvo - bicu tu. realno, dvojica iskusnih to obave za dan. racunam da ekipa koja ima manje iskustva moze za dan pod uslovom da je 4-5 ljudi. u svakom slucaju bice najavljeno bar dve nedelje unapred. sad kad vidim da ima interesovanja - sve ostalo je manji problem. cude me samo kolege sa 110/11/12 -kama, i njima sam ponudio istu varijantu i samo su se dvojica javila
j***** auto bez kardana
ma nisam ni pogledao. mene samare stvarno ne interesuju u zivotu. da bi se ja nakanio da to detaljno pregledam to mora da bude bas nesto extra, kao goxijeva naprimer. ajde otici cu sutra da oslikam detaljno obe pa da zajednicki odlucimo ocemo li jednu ili obe... po meni je ipak favorit plava, novija je ako nista drugo
j***** auto bez kardana
Rekoh vec Pedji, kad dodje dotle racunajte na mene za pomoc pri rasklapanju - od samarinih delova za mene i ovako nema vajde
(zato kad bude naletela neka 05/07 ocekujem istu ekipu
)
(zato kad bude naletela neka 05/07 ocekujem istu ekipu
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]