Startovanje posle kiše...

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

samara1500

Post by samara1500 »

Problem još nije u potpunosti rešen, ali definitivno nađoh uzrok problema: onaj džek od davača razvodnika koji je choksi prvi spomenuo a koji je i meni sumnjiv otkad sam konstatovao da je kod mene labaviji nego kod drugih.
Naime, kad je trebalo pre par dana da krenem kući s odmora, udari kiša nekoliko sati i, naravno, trt! E, tu popizdeh opet najstrašnije jer nisam stigao pre puta da prebacim drugi džek koji bolje dihtuje. Ali, ipak se dosetim u toj muci, uzmem prenosnu lampu sa sijalicom 21W, gurnem je ispod tog džeka, sačekam nekih 15-20 minuta i auto ladno upali, iako je kiša još uvek padala!
:mrgreen:
Dakle, do kablova sigurno nije, svo vreme su bili i ostali vlažni, posle tih 20ak min osušena je bila kapa i taj džek, znači nešto je od to dvoje. Inače, kao što već rekoh, razvodnik mi je prilično mastan od motornog ulja jer mu pušta onaj mali semering na osovini, pa kad to rešim i stavim novi džek mislim da neću više imati problema s time...
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

:angel

samara1500

Post by samara1500 »

Nego, choksi, uradi li ti tvoj razvodnik koji, čini mi se, takođe beše curio? Ili te mrzi kao i mene...
:D

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Stoji mi semering iznad vrata od kuće i svaki dan samo što ne počnem, ali ... Najozbiljnije sam se spremio da ga odradim u oktobru pošto ću biti na odmoru i nadam se da ću sve sklopiti kako treba. :mrgreen:

samara1500

Post by samara1500 »

:lol:
Znao sam, ali...znao sam... :D :D :D

Kad budeš radio, obrati posebnu pažnju na osovinu na mestu gde gazi semering, tu se mora dobro očistiti ali nikako abrazivnim metodama niti šmirglom ispod 1000, od toga najviše zavisi uspeh.
PS tako je meni stajala skinuta pumpa za stakla punih 10 god... :mrgreen:

Post Reply