Spisak za rasturanje lajke kod peđe
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
kao sto sam ranije napisao uzeo bih sledece:
uf, dobro bi mi doslo par stvari: komutator, ručica za podešavanje levog retrovizora, "ogledalo" ili kako da već nazovem levog fara, hm sigurno ima tu još stvari koje čovek trebauvek da ima u kolima A JA TRENUTNO NEMAM.
komutator je Goxxy-jev ako sam razumeo, a ako odustane tu sam.
1. ručica za podešavanje levog retrovizora (mozda ceo retrovizor)
2. "ogledalo" ili kako da već nazovem levog fara
3. AC pumpa (mozda)
4. ako ima korube (to bi svakako uzeo)
jbg, ne mogu da se setim ali video bi na licu mesta mislim ako bi dolazio iz NS-a ne bi se vracao bez bar 5 Kg delova
sto se tice rasturanja znaci sledece:
1. rado bi dosao a ako se ne varam u nedelju sam slobodan (14.06.2009.),
2. oko spretnosti sa srafcigerom ZNACI DUDUK SAM ALI potrudicu se, ako mi kazete da se odaljim od kola necu se ljutiti
3. budzet za delove bi mi bio do 4000-5000 din, s tim da stvarno ne znam cene i kvalitet delova, kazem za jos neke delove bi na licu mesta pao dogovor.
Kada aminujete datum rasturanja javljam se i potvrdjujem da li mogu doci.
Posto sam iz NS-a ne bi bilo lose dase jos neko iz NS-a javi pa da idemo zajedno jer se stvarno ne snalazim po BG-u i oba puta kada sam vozio po BG-u bilo je "pomozi boze", sreca pa firmina octavia bas vuce
Nadam se Djape da je OK ova varijanta. pozdrav.
uf, dobro bi mi doslo par stvari: komutator, ručica za podešavanje levog retrovizora, "ogledalo" ili kako da već nazovem levog fara, hm sigurno ima tu još stvari koje čovek trebauvek da ima u kolima A JA TRENUTNO NEMAM.
komutator je Goxxy-jev ako sam razumeo, a ako odustane tu sam.
1. ručica za podešavanje levog retrovizora (mozda ceo retrovizor)
2. "ogledalo" ili kako da već nazovem levog fara
3. AC pumpa (mozda)
4. ako ima korube (to bi svakako uzeo)
jbg, ne mogu da se setim ali video bi na licu mesta mislim ako bi dolazio iz NS-a ne bi se vracao bez bar 5 Kg delova
sto se tice rasturanja znaci sledece:
1. rado bi dosao a ako se ne varam u nedelju sam slobodan (14.06.2009.),
2. oko spretnosti sa srafcigerom ZNACI DUDUK SAM ALI potrudicu se, ako mi kazete da se odaljim od kola necu se ljutiti
3. budzet za delove bi mi bio do 4000-5000 din, s tim da stvarno ne znam cene i kvalitet delova, kazem za jos neke delove bi na licu mesta pao dogovor.
Kada aminujete datum rasturanja javljam se i potvrdjujem da li mogu doci.
Posto sam iz NS-a ne bi bilo lose dase jos neko iz NS-a javi pa da idemo zajedno jer se stvarno ne snalazim po BG-u i oba puta kada sam vozio po BG-u bilo je "pomozi boze", sreca pa firmina octavia bas vuce
Nadam se Djape da je OK ova varijanta. pozdrav.
korube nema.
ac pumpa je ispravna. imam jos dve.
sto se opruga tice, auto bas stoji kako treba, malo vislji zadnji deo od prednjeg.
farovi su citavi i ne bi ih rastavljao. moze ceo far. jedino ako se bas nadjete dvojica ili trojica pa podelite far.
dogovorite se kad vam odgovara da se zna. meni je svejedno subota ili nedelja.
lako ces me naci. ja sam u Zemun polju, kad dolazis iz NS novim putem to ti je kad prodjes batajnicu na prvom semaforu skrenes desno.
ac pumpa je ispravna. imam jos dve.
sto se opruga tice, auto bas stoji kako treba, malo vislji zadnji deo od prednjeg.
farovi su citavi i ne bi ih rastavljao. moze ceo far. jedino ako se bas nadjete dvojica ili trojica pa podelite far.
dogovorite se kad vam odgovara da se zna. meni je svejedno subota ili nedelja.
lako ces me naci. ja sam u Zemun polju, kad dolazis iz NS novim putem to ti je kad prodjes batajnicu na prvom semaforu skrenes desno.
j***** auto bez kardana
-
samara1500
Ja bi došao u nedelju a spisak je sledeći:
1. Menjač ako je ok 80e ali ako si ga obećao vojvodi ok biće još prilika nadam se
2. Tepih 500din
3. Šarke zadnjih vrate obe 200din
4. Plastika koja pokriva unutrašnji deo zadnjih vrata i još par sitnica
PS imam ja zadnje amorte i opruge doneću ako nekom treba
@Đape pošalji na pp broj mobilnog ako se slučajno zagubim u z.polju
@Dris javi mi se na pp
1. Menjač ako je ok 80e ali ako si ga obećao vojvodi ok biće još prilika nadam se
2. Tepih 500din
3. Šarke zadnjih vrate obe 200din
4. Plastika koja pokriva unutrašnji deo zadnjih vrata i još par sitnica
PS imam ja zadnje amorte i opruge doneću ako nekom treba
@Đape pošalji na pp broj mobilnog ako se slučajno zagubim u z.polju
@Dris javi mi se na pp
Opaaaaaaaaaaaaaa, ju ju ju nema me nedelju dana i niko ne javlja da je doslo do rasturanja.... Eh 
U nedelju me planirajte, pre podne? Od alata donosim 2 ruke i glavu koja delimicno radi
U nedelju me planirajte, pre podne? Od alata donosim 2 ruke i glavu koja delimicno radi
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
-
samara1500
Đape, evo što se mene tiče - bez amortizera: 2000. Ako valjadu i amortizeri, ti reci za koliko ih daješ (ili ti Sasar, videćemo koji su ok).
Ako bude još i stakla i nekih mehanizama, to ćemo na licu mesta, poneću ja više para - no frx
Ako bude još i stakla i nekih mehanizama, to ćemo na licu mesta, poneću ja više para - no frx
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]