aj da pitam ovde, da ne otvaram nov topic.
pre 5-6 godina, kad je lajka rastavljana zbog farbanja, majstor je prilikom skidanja farova presekao creva za stelovanje farova iz kabine jer nije znao cemu ta creva zapravo sluze. kada mu je cale objasnio, on mu je odgovorio "ma sta ce ti to..."

budala... nego tako to ide kad das da ti majstorisu kolege i prijatelji...
to je tako vozeno do danas, i vozi se i dalje. medjutim, u poslednje vreme sve cesce dolazim u situaciju da mi to stelovanje iz kabine stvarno treba jer kad se vracam iz sela pa stavim svasta u kola, kratka svetla mi biju direktno u pravcu ociju, a duga osvetljavaju sve osim puta.

u skladu sa tim, ide blickanje onih koji mi idu u susret jer misle da necu da skratim svetlo, a to je u nedeljnom spicu na magistrali vrlo iritirajuce (ko vikendom obilazi sela, rodbinu i slicno, pa se nedeljom uvece vraca u grad, zna o cemu pricam

)
gde, kako, sta da kupim, napravim, da namestim da mogu da prestelujem (oborim) svetla iz kabine po potrebi? malopre bio u prodavnici auto delova, prvo nisu znali sta im trazim (hidrokorektori farova, valjda se tako zove, ako i ja nisam pogresio), ali kad sam im objasnio sta zapravo zelim, rekli su mi da to nemaju i da se to prodaje u kompletu sa farom.

naravno, nisam zadovoljan odgovorom jer mislim da nisu u pravu iz vise razloga, ali da ne ulazim sad u to...