Nastavci za SAMARU

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

Pera

Post by Pera »

[quote="darkmensale"]Evo opet sam uzeo da pogledam katalog i ne mogu da verujem sta sam procitao :shock:
Imaju karike pod nazivom SuperChrom koje traju do 100000Km, a imaju i karike SuperKeramik za koje pise da traju minimum 500000Km!!! :shock:[/quote]

Jel verujes ti u Deda mraza? :mrgreen:

djape1977

Post by djape1977 »

pazi, sasvim je moguce da se naprave karike koje ce da traju 500.000 km ali ce zato da pojedu stubline za 10.000km. prava stvar, cesce ces menjati hilzne od karika
j***** auto bez kardana

Pera

Post by Pera »

Da pretpostavljam da su za Ladu napravili tako nesto...

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

Pera wrote:Da pretpostavljam da su za Ladu napravili tako nesto...
A zasto da ne?
Uzmi pogledaj katalog da vidis kakav program imaju za ladu...
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

Pera

Post by Pera »

Video sam ga jedno 5 puta,ne kazem da nisu napravili,ali mislim da je to vise reklama nego sto je ono sto su oni napisali.
Kad budes promenio 3 termostata Master sport u roku od nedelju dana,dve nove pumpe za vodu ne valjaju,i nov razvodnik paljenja ne radi (takodje MS),onda ne verujem da ces misliti da su te "tuningovane" stvari nesto ne znam kakvog kvaliteta.
Ako ne znaju da naprave jedan ...beni termostat,ja se licno ne bi za...vao sa karikama.
Ja razumem da mogu oni da naprave neke super izdrzljive bobine,diskove,kablove itd,ali da li je to bas tolikog efekta u realnoj eksploataciji,ili samo dobra reklama da se nesto bolje proda.
Vreme ce pokazati,ali ja iz dosadasnjih iskustava (ne bas malobrojnih) sa njihovim delovima,ne bi to shvatio zdravo za gotovo.
@darkmensale
kao sto rekoh,ono stop pise na lepo obojenoj i dizajniranoj kutiji,ne mora da znaci da je u praksi tako dobro,e sad neko to prodje na svojoj kozi,a neko na tudjoj.
Da kupuje3m takav neki poboljsani deo za BMW,ne bih strahovao uopste,ali ipak je to Master sport,namenjen uglavnom nizoj klasi automobila,kakva je i Lada.

Post Reply