Ma samo je bitna unutrasnja mera ....moze koja hoces u toj dimenziji ....ako hoces vecu malo se doradi rupa,a manja je vec problem....mislim vise posla ....ali moze sta hoces u principu
Naravno da sam oprao onu plastiku, jer je bila prljava kao i ostatak unutrasnjosti
A ova od Yuga da li pasuje 100%?
Msm necu da menjam sve dok ova ne pukne, ali kakvi su izgledi nece dugo...
Pa ne znam dimenzije napamet ....ne znam ni dimenziju rupe u samari .....ima kod Bokija u garazi nebo ,pa ako se seti nek ti izmeri ,ili cemo skinuti kod nas pa premeriti ......A sto se tice Yugiceve lampe tu je negde ....ako se setis za vikend pogledacemo na Travijem yugi ili Dare nek ti javne ....samo sam zaboravi ti novi tipovi dali nose takvu lampu ili onu manju kao u kecu sto je stajala na stubu ....ili udji u prodavnicu tu na cosku kod tebe pa izmeri .
.....a ova prednja za samaru je od golfa 2ke ...kao na slici ....svetli ko marakana
Gledam travija pre neki dan ,ziv nije bio dok nije skinuo onaj fenjer za citanje i mesec dana je obigravao kao mace oko slanine za njega,a snop svetla iz te lampe je manji nego zar na cigari...... ..
Samo ti gledaj i uci, Travija ne zanima koliki je i kakav snop svetla, to mi je najmanje bitno ... ...
Travija zanimaju sitni, ali orginalni, ladini detalji ... ...
Travi nije Gago pa da mi treba luster jer ja kada ne vidim u mraku, ja napipam ... ...