Neradi mi 3. klip
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Re: Neradi mi 3. klip
Opet mi neradi.Danas sam kod majstora izmerio sva 4 klipa.8,5 sva 4.Nije 10 kao sto sam rekao.Verovatno nije dobro video predhodni put.Pa nov motor ima 9,9.To kad verglam.Medjutim kad motor radi stavio je taj komresor umesto svecice i prikazuje mi kompresiju 4-6 bari.Znaci ili ventil ili nesto drugo.Kazu ako hocu da znam dali je klip,karika,radilica... da sipam cep ulja kroz otvor za svecicu i onda ako mi pojaca kompresiju znaci da je otislo nesto od donjeg sklopa.
Ako je tako koliko kosta nova?djape1977 wrote:pojedena bregasta
digni poklopac ventila i pregledaj bregove
nova u radnji nemam pojma, dobra polovna 1000din
nova u radnji nemam pojma, dobra polovna 1000din
j***** auto bez kardana
Jos nesto bi hteo pitati.Kad se skine usisna i izduvna grana da li se moze videti da li ventili otvaraju ili zatvaraju.Jedan bi okrecao bregastu a ja bi gledao.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Kako nebi otvarali i zatvarali. Bolji način je ovo što ti djape predlaže. Ako su bregovi tu, ventili moraju da rade.
Pa bregasta gura ventile i oni sigurno idu gore dole nema sta da gledas, samo dali idu dovoljno gore dole zato pogledaj bregastu kao sto ti kaze djape. Mozda je na neki malo nagorela pecurka pa nekad radi nekad ne ali to mozes videti samo skidanjem glave.
Reseno.Odneo kod majstora i nastelovao mi ventile.Sad radi odlicno.