borcham wrote:Funkcija filtera i jeste da se prlja. Ako se ne prlja znaci da prljavstina i sitne cestice ulaze u motor sto ne valja. Ako mislis na prljanje od masnih ruku to je vec druga stvar, moraces malo vise paznje da obratis kada budes cackao po motoru.
Filter se prlja i u kucistu a kamoli van na onaj nacin... A kada se zaprlja treba da se zameni i tu nastaje problem... Mislim Ok ako je spreman neko da baca 50-60 EUR na filtere mesecno
Bio sam danas u Novom Sadu na pijaci i pored auto kozmetike, svega i svacega za ulepsavanje vidim i filtere kao sto su KN pitam za cenu i ocekujem 20 ili 30e, kad ce zenska paaaa 1.000din. super rekoh joj, a zasto je toliko jeftinije od originala? kaze ona zbog jeftine nabavke...hmmm sigurno ih je nabavila za dz.
ima li neko od vas pojma kakvi su to i zasto je tolika razlika originali su od 50e pa na gore????
vjerojatno original valja, a ovaj jeftiniji je kineska kopija. Imam ja na svojoj 111 LRX filter, bio je jeftin do bola, nekih 20 Eur, ali mu je zato i kvaliteta takva...
Za kobcaspo prva slika ti je samara lada sa monopointom od bmw-a ,a druga je samara 1500i imam te slike a samara sa monopointom je iz srbije ne znam tachno iz kog grada video sam je na www.cardomain.com . drugi auto imash na sajtu www.vaz.ee
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)