TNG u Ladi
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Brate, ne mogu da verujem!!!! Hahahahaha! Sledeći put, samo se okreni prema suprotnoj strani ulice i svrati u broj 7, ne možeš promašiti. A i viđaćeš Sputnika tamo, tako da ne možeš da omašiš.
Ps. Dosta offtopica koji sam lično započeo
Ps. Dosta offtopica koji sam lično započeo
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
A ja i ove godine uspesno prodjoh tehnicki...
Nesto gledam, te kriza oko Kosova, te kriza Vlade, te raspustanje Parlamenta, pa ce opet kriza oko formiranja Vlade... Pre ce meni auto da se raspadne nego sto atest postane STVARNO obavezan
...a onda cu da kupim drugi sa kojim se neko drugi patio, mucio & biiiip! oko atesta
Nesto gledam, te kriza oko Kosova, te kriza Vlade, te raspustanje Parlamenta, pa ce opet kriza oko formiranja Vlade... Pre ce meni auto da se raspadne nego sto atest postane STVARNO obavezan
...a onda cu da kupim drugi sa kojim se neko drugi patio, mucio & biiiip! oko atesta
s ove strane stoji ti prica, ali sa druge: a sta ako im zafali para u kasi pa se neko doseti, e mogli bi atest na plin uvesti. eto nama para.kizahood wrote:A ja i ove godine uspesno prodjoh tehnicki...![]()
Nesto gledam, te kriza oko Kosova, te kriza Vlade, te raspustanje Parlamenta, pa ce opet kriza oko formiranja Vlade... Pre ce meni auto da se raspadne nego sto atest postane STVARNO obavezan![]()
moze i tako biti.
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]
Preporucujem svima da urade atest ako ga nisu uradili.Budite sigurni jer se vi nalazite svakog dana u tom vozilu a da ne pominjem decu, zene a bogami i devojcice.
Nedavno sam video kod drugara u njegovoj firmi Floridu pick-up u kojoj je decko jedva izvukao zivu glavu.Gas je izgleda negde izlazio i on zapalio cigaru i ...... Pretvorio se covek u zivu buktinju.Sav je ispecen ali srecom ziv.
Nedavno sam video kod drugara u njegovoj firmi Floridu pick-up u kojoj je decko jedva izvukao zivu glavu.Gas je izgleda negde izlazio i on zapalio cigaru i ...... Pretvorio se covek u zivu buktinju.Sav je ispecen ali srecom ziv.
Upravo to,danas sipam plin na pumpi,krece ciganin sa nekom raspalom askonom,a plin siklja iz prikljucka.Mogu misliti kakav je ostatak instalacijevigmir wrote:Preporucujem svima da urade atest ako ga nisu uradili.Budite sigurni jer se vi nalazite svakog dana u tom vozilu a da ne pominjem decu, zene a bogami i devojcice.

Bezbednost i posedovanje atesta jedno sa drugim imaju veze taman koliko i Sekspir i kvantna mehanikavigmir wrote:Preporucujem svima da urade atest ako ga nisu uradili.Budite sigurni jer se vi nalazite svakog dana u tom vozilu a da ne pominjem decu, zene a bogami i devojcice.
*ebavas se sa glupom papirologijom, pucas lovu, a onda te vrate za naku glupost koja veze s mozgom nema a koju ne bi ni gledali kod nekog drugog atestiravaca.
Ja konkretno ne mogu da prodjem atest zato sto mi je boca fabricki atestirana na 20 bari, a po novom treba da bude 30. Ma nije valjda! Pa kako je to "po starom" bilo dovoljno 20 bari da zadrzi plin u boci, a danas treba 30 bari? Da se nije plin u medjuvremenu emancipovao, pa sad vise expandira nego pre?
Da se nisu zakoni fizike promenili pa se sad plin drukcije ponasa? A to sto pusta plin... Da nece mozda atest da spreci creva da ne popucaju? Pazi, atest vazi 10 godina, da li to znaci da je u 10-oj godini instalacija super-bezbedna, a onda "preko noci" postane rizicna kako se navrsi 10 godina?
Ma lupam ja, plinski uredjaj je dovoljno inteligentan da zna kad ima atest a kad nema, pa ako ima ponasa se u skladu s tim i nikad ne pravi probleme

Verovatno nisi video sta se sve desavalo sa losim instalacijama,onda verovatno ne bi napisao ovako nesto.Slazem se da je sam postupak oko atesta mnogo komplikovan i da umeju da vrate zbog gluposti,ali je meni moja sigurnost mnogo bitnija od toga.
Atest nece spreciti da creva popucaju,ali ce tako lose ugradjene uredjaje vratiti.
Istina je da pucas pare,ali ih puknes jednom i ne cimas se vise da li iza coska stoji policija i da li ce ti traziti da otvoris gepek
Atest nece spreciti da creva popucaju,ali ce tako lose ugradjene uredjaje vratiti.
Istina je da pucas pare,ali ih puknes jednom i ne cimas se vise da li iza coska stoji policija i da li ce ti traziti da otvoris gepek
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
Opet sigurnost.
U redu je sigurnost, treba voditi racuna, ali kakve veze ATEST ima sa tim? NIKAKVE!!!
Sigurnost se postize kvalitetnim odrzavanjem uredjaja, koriscenjem prema uputstvu, ugradnjom originalnih delova itd.
Reci da atest utice na sigurnost je isto kao i reci da je auto sigurniji posle obavljenog tehnickog pregleda
Panduri: Za 50,000 Km 3 puta su me zaustavljali zbog plina: jednom su me pustili na vadjevinu "E stvarno nemam pojma gde mu je to, nije moj auto", drugi put je pandur poceo nesto da me zaludjuje i ispituje potpuno nevezano i na kraju je zaboravio zasto me uopste i zaustavio, a jednom su mi napisali kaznu, ja naravno nisam hteo da potpisem. Kazna je napisana pre vise od 10 meseci i jos uvek mi nije stiglo ni Resenje prvostepenog organa, a ne verujem ni da ce stici.
...a vozeci na plin sam vec ustedeo preko 1500 EUR
EDIT: E, odosmo u offtopic, ovo je pre diskusija za "Pravni kutak".
U redu je sigurnost, treba voditi racuna, ali kakve veze ATEST ima sa tim? NIKAKVE!!!
Sigurnost se postize kvalitetnim odrzavanjem uredjaja, koriscenjem prema uputstvu, ugradnjom originalnih delova itd.
Reci da atest utice na sigurnost je isto kao i reci da je auto sigurniji posle obavljenog tehnickog pregleda
Panduri: Za 50,000 Km 3 puta su me zaustavljali zbog plina: jednom su me pustili na vadjevinu "E stvarno nemam pojma gde mu je to, nije moj auto", drugi put je pandur poceo nesto da me zaludjuje i ispituje potpuno nevezano i na kraju je zaboravio zasto me uopste i zaustavio, a jednom su mi napisali kaznu, ja naravno nisam hteo da potpisem. Kazna je napisana pre vise od 10 meseci i jos uvek mi nije stiglo ni Resenje prvostepenog organa, a ne verujem ni da ce stici.
...a vozeci na plin sam vec ustedeo preko 1500 EUR
EDIT: E, odosmo u offtopic, ovo je pre diskusija za "Pravni kutak".
Atest i te kako ima veze sa sigurnoscu,npr.imaju probni uredjaj pomocu kojeg otkrivaju gde curi gas.
U redu ako je to 100% dobro ugradjeno,a toga ima sve manje.
Meni su jedinu zamerku imali to sto na cevi od elektroventila do isparivaca nisam imao spiralu,al dobro...Ne utice na bezbednost,ali kada sam morao da premestam isparivac falilo mi je 10 cm cevi,da sam imao spiralu mogao sam da upotrebim postojece,ovako ne,ali taman posla da je majstor mislio na to
Hocu da kazem malo je dobrih majstora,dovoljno sam video posledica lose ugradnje,na oko super,a posle...
Moje misljenje je da atest treba imati,a i ne volim da me cima policija
U redu ako je to 100% dobro ugradjeno,a toga ima sve manje.
Meni su jedinu zamerku imali to sto na cevi od elektroventila do isparivaca nisam imao spiralu,al dobro...Ne utice na bezbednost,ali kada sam morao da premestam isparivac falilo mi je 10 cm cevi,da sam imao spiralu mogao sam da upotrebim postojece,ovako ne,ali taman posla da je majstor mislio na to
Hocu da kazem malo je dobrih majstora,dovoljno sam video posledica lose ugradnje,na oko super,a posle...
Moje misljenje je da atest treba imati,a i ne volim da me cima policija
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
Jel to oni s KG table što razvoze novine?vigmir wrote:Preporucujem svima da urade atest ako ga nisu uradili.Budite sigurni jer se vi nalazite svakog dana u tom vozilu a da ne pominjem decu, zene a bogami i devojcice.
Jeste. Firma se zove TRAG PRESS i nalaze se kod Buvljaka na NBGD-u.Cuo si i ti za to ili si video?choksi wrote:Jel to oni s KG table što razvoze novine?vigmir wrote:Preporucujem svima da urade atest ako ga nisu uradili.Budite sigurni jer se vi nalazite svakog dana u tom vozilu a da ne pominjem decu, zene a bogami i devojcice.