Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

I kod mene je ista boca plus ventili dole, koji nisu povadjeni, ali nisu ni spojeni... tako da bi isto trebalo da baca i napred i pozadi istovremeno... sto je i radilo do pre neki dan... sad ne baca uopste... motorcic radi, tecnosti ima, creva nisu pokidana, raskacena, suplja, ustinuta..... al tecnost ne izlazi na mlaznice (koje isto tako nisu zapusene) kupio sam i drugi motoric koji naravno i ne lici na ovaj ali baja rece to ti je za samaru i ono jes pise na kutiji vaz2108 al ima jedan veci i jedan manji otvor na njemu na koje moze da se natakne crevo... manji je izlaz to sam lako odradio... samo skinuo sa starog motorica crevo i stavio na novi.... a za ulaz .... tu sam stavio neko kratko crevo...na posudi napravio rupu precnika creva.... ubo crevo u nju.... zamazao sve silikonom ... nasuo tecnost.... povukao prekidac... al' prc opet se cuje motorcic al vode ni za leka.... misterija ... probam da dunem kroz onu cevcicu i oce... izlazi voda na brizgaljke... jel moguce da su oba motorica preslaba... ili?????
Tačno tako Pero - povukao je vazduh u sistem. Eh, rešenje nije nažalost (čini mi se) uopšte tako lako - makar kod mene nikada nije htelo na taj način da proradi. Šta je meni urodilo plodom?Pera wrote:Mora da ne moze da izbaci vazduh,probaj vise puta uzastopno da palis-gasis prskalicu.
Tesko da je motorcic preslab.
Da to je resenje za hronicne slucajeveGoxxy wrote:Taèno tako Pero - povukao je vazduh u sistem. Eh, rešenje nije nažalost (èini mi se) uopšte tako lako - makar kod mene nikada nije htelo na taj naèin da proradi. Šta je meni urodilo plodom?Pera wrote:Mora da ne moze da izbaci vazduh,probaj vise puta uzastopno da palis-gasis prskalicu.
Tesko da je motorcic preslab.
Jednostavno, skinem dolazno crevo sa motoriæa i pustim da curi malo teènost za stakla kroz crevo. Kada poteèe fino - nataknem crevo na motoriæ. I to je to. Tako sam izbacio sav vazduh koji pravi problem i motoriæ može da potera i vodu i vazduh u ostatku sistema. Problem koji teènost pravi u tom delu sistema je taj što napravi sa vazduhom i teènošæu penu i onda mo'š se slikaš.
Slikam danas posle posla èisto da vidite i da znate da povežete (ako veæ ne znate)