Tigar Sigura po snegu
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
- lengenda
- Automobil: Dacia Sandero
Da nije malo kasno? Prodje zima...
I mi onu plasticnu rusku bacismo kad kupismo dve Sigure letos.
A ne znas ima li nekih aluminijumskih bas za Ladu na nasem trzistu, sa logoom ili tako nesto? Cena ne mora da bude previse ogranicavajuci faktor.
Polako se dajem u potragu za alu-felnama, ali nekim dobrim, nema vise zezanja.
I mi onu plasticnu rusku bacismo kad kupismo dve Sigure letos.
A ne znas ima li nekih aluminijumskih bas za Ladu na nasem trzistu, sa logoom ili tako nesto? Cena ne mora da bude previse ogranicavajuci faktor.
Polako se dajem u potragu za alu-felnama, ali nekim dobrim, nema vise zezanja.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.
Originalne alu felne ima Samara Baltik,ali ces pre naci felne za Lambordzinija nego od Baltika.Nikad nisam ni cuo ni video da te felne imaju negde,btw. imaju logo.
Moj ti je savet, da pre nego sto ih uzmes,razmislis da li vredi da se zbog malo sminke stalno boris sa rupama,balansiranjem,ispravljanjem i sl.Nemoj pogresno da me shvatis,ali su putevi toliko losi da ne znam koliko je pametno stavljati alu felne,jer se krive i celicne.To je bar moje misljenje,da neko ne shvati pogresno...
Moj ti je savet, da pre nego sto ih uzmes,razmislis da li vredi da se zbog malo sminke stalno boris sa rupama,balansiranjem,ispravljanjem i sl.Nemoj pogresno da me shvatis,ali su putevi toliko losi da ne znam koliko je pametno stavljati alu felne,jer se krive i celicne.To je bar moje misljenje,da neko ne shvati pogresno...

Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
- lengenda
- Automobil: Dacia Sandero
To znam, meni na jednom tocku ispusta vazduh na felni, sa 1,9 padne na 1,1 za dve nedelje, taj prednji desni uvek najgore nastrada od rupa.
Aluminijumske ne rdjaju, ali ih treba odrzavati...i tako u krug.
Ali dobro, dosta sa off topic-om. Hvala na obavestenjima.
Aluminijumske ne rdjaju, ali ih treba odrzavati...i tako u krug.
Ali dobro, dosta sa off topic-om. Hvala na obavestenjima.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.
http://www.autowp.ru/pictures/vaz/2109/ ... c_gl_3.jpg <- vrh izgledaju 
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Stavio sam pre cca 2 meseca wintere i mislim da su odlicne.
sto se tice nedoumica trebaju li ili ne pogledajte na sledecem sajtu, ima prilicno dobro objasnjeno, naprosto same ti pare izlaze iz novcanika a ruke posezu za zimskim
http://www.4gume.com/
sto se tice nedoumica trebaju li ili ne pogledajte na sledecem sajtu, ima prilicno dobro objasnjeno, naprosto same ti pare izlaze iz novcanika a ruke posezu za zimskim
http://www.4gume.com/
Ja sam im'o (tj. imam jos, ali kao da nemam) dve zimske gume sa sve felnama (Vredestein Snowstar 175/70) i ranije sam ih redovno stavljao pred zimu i skidao na prolece i bio sam extra zadovoljan.
Ali ne lezi vraze, pretprosle zime sam ih unistio po suvom asvaltu jer nije bilo snega, a topla zima. Otad vise ni ne koristim zimske gume, a kad zaveje ni ne vozim.
A nisam pogresio, eno pogledajte i celu proslu zimu i ovo parce ove. 10-ak dana trebaju zimske gume, resto k'o novembar...
Mada, posto zivim u gradu lako je meni... Da sam na nekoj planini... ne bih ni im'o Samaru no Nivu
Ali ne lezi vraze, pretprosle zime sam ih unistio po suvom asvaltu jer nije bilo snega, a topla zima. Otad vise ni ne koristim zimske gume, a kad zaveje ni ne vozim.
A nisam pogresio, eno pogledajte i celu proslu zimu i ovo parce ove. 10-ak dana trebaju zimske gume, resto k'o novembar...
Mada, posto zivim u gradu lako je meni... Da sam na nekoj planini... ne bih ni im'o Samaru no Nivu