Unutrasnji retrovizor!!!!
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Slazem se da nije za neiskusne da cackaju svasta,pogotovo ako si damaEpona wrote:
E, imam na primer lampu džepnu, to mi je najmajstorskija stvar koju nosim sa sobom.
Ali ti savetujem da uvek u kolima osim baterijske lampe imas i naravno rezervne osigurace, sijalice (to i nije novost - zakon je takav) ali i releje, razvodnu kapu, svecice, i oavezno komutator. Ima lep spisak koji su ranije sastavili nasi samaricani
Bez obzira sto ih neces sama menjati (mada osigurece i releje ladno mozes bez prljanja) mozes majstoru olaksati posao i ubrzati popravku ako nedaj boze zatreba na putu... pupu daleko bilo
Ама не идем ја никуд, читам овде разне ствари више него што пишем, само ћирилице се не одричем јако ми је жао за Правила.
Правила, правила, да би ме удавила...
Морам под хитно код неког доброг лимара почела је озбиљна корозија по ивицама, и то да средим све комплетно пре зиме. А више ме брине оно испод, вешања и све што се не види. Ту ако имате нека искуства могли би да пређемо на други тред. Мораћу је на канал мало. Ви што се бринете за њену добробит 'фала вам, ал' читам ја овај форум мало дуже, дотерала сам је у добро стање (осим поменуте лимарије): карбуратор замењен новим (време му је било...), амортизери ремонтовани, гуме нове, табла с осигурачима промењена као и пумпа за воду, музика и централна брава намештени, бабушка наштелована на 7 литара на 100 км
Морам под хитно код неког доброг лимара почела је озбиљна корозија по ивицама, и то да средим све комплетно пре зиме. А више ме брине оно испод, вешања и све што се не види. Ту ако имате нека искуства могли би да пређемо на други тред. Мораћу је на канал мало. Ви што се бринете за њену добробит 'фала вам, ал' читам ја овај форум мало дуже, дотерала сам је у добро стање (осим поменуте лимарије): карбуратор замењен новим (време му је било...), амортизери ремонтовани, гуме нове, табла с осигурачима промењена као и пумпа за воду, музика и централна брава намештени, бабушка наштелована на 7 литара на 100 км