Unutrasnji retrovizor!!!!

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

Pera

Post by Pera »

Znam da si zensko,pitala si prosto pitanje,a ja sam dao prost odgovor ;)

dris

Post by dris »

Epona wrote:

E, imam na primer lampu džepnu, to mi je najmajstorskija stvar koju nosim sa sobom.
Slazem se da nije za neiskusne da cackaju svasta,pogotovo ako si dama :oops: ;) i ja se bas ne usudjujem neke krupnije mehanicke stvari da diram, jednostavno nemam iskustva a kako je dobro poznato svaka skola se placa. Ja sam moju platio kupujuci "nepotrebne" delove zbog popravke kvara tj. kupio a nije bilo do toga.

Ali ti savetujem da uvek u kolima osim baterijske lampe imas i naravno rezervne osigurace, sijalice (to i nije novost - zakon je takav) ali i releje, razvodnu kapu, svecice, i oavezno komutator. Ima lep spisak koji su ranije sastavili nasi samaricani :) http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=133
Bez obzira sto ih neces sama menjati (mada osigurece i releje ladno mozes bez prljanja) mozes majstoru olaksati posao i ubrzati popravku ako nedaj boze zatreba na putu... pupu daleko bilo

Epona

Post by Epona »

Е па хвала ово је крајње корисна ствар!

st@meni
Automobil: Sputnik

Post by st@meni »

Prema pravilima foruma koristi se latinicno pismo...

Epona

Post by Epona »

Добро смањићу доласке. Не волим латиницу.

st@meni
Automobil: Sputnik

Post by st@meni »

E bas ti je fora... Doci ces ti kad ti se pokvari lada :lol: Salim se...
Al u svakoj sali ima pola istine :D
:cool

Pera

Post by Pera »

Svi se vrate kad se pokvari Lada :lol:

Epona

Post by Epona »

Ама не идем ја никуд, читам овде разне ствари више него што пишем, само ћирилице се не одричем јако ми је жао за Правила. :P Правила, правила, да би ме удавила... :mrgreen:

Морам под хитно код неког доброг лимара почела је озбиљна корозија по ивицама, и то да средим све комплетно пре зиме. А више ме брине оно испод, вешања и све што се не види. Ту ако имате нека искуства могли би да пређемо на други тред. Мораћу је на канал мало. Ви што се бринете за њену добробит 'фала вам, ал' читам ја овај форум мало дуже, дотерала сам је у добро стање (осим поменуте лимарије): карбуратор замењен новим (време му је било...), амортизери ремонтовани, гуме нове, табла с осигурачима промењена као и пумпа за воду, музика и централна брава намештени, бабушка наштелована на 7 литара на 100 км :twisted:

Post Reply