BRAVE NE VRATIMA
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
-
Boki78
Re: BRAVE NE VRATIMA
Meni 22 godine rade perfektno, al pre svake zime se napiju glicerina i raznih teflonskih ulja za medalju 
Da postavim pitanje ovde da ne otvaram novu temu.
Na samari mi ne rade sve 4 brave to jest nijedna vrata nece spolja da se otvore.Da li treba da menjam celu bravu ili samo neki mehanizam u njoj?
Na samari mi ne rade sve 4 brave to jest nijedna vrata nece spolja da se otvore.Da li treba da menjam celu bravu ili samo neki mehanizam u njoj?
juri polovne ispravne spoljne kvake po otpadima.
nove u radnjama nisu ni za Q
kompleti za reparaciju isto
nove u radnjama nisu ni za Q
kompleti za reparaciju isto
j***** auto bez kardana
Sad si me podcetio na nestokopicl wrote:Na samari mi ne rade sve 4 brave to jest nijedna vrata nece spolja da se otvore.
Kada sam kupovao svoju prvu samaru ,vrlo dobro se secam da je u oglasu pisalo ne rade brave !!!
Nisam se preterano uzbudjivao oko toga...otisao ....kupio je .....i tada sam ustvari i pristupio ovoj druzini.
E sad ....mozes li zamisliti mene koji sam se tek uclanio na forum i koji predstavljam svoju prvu ladu !!!!!

P.S.
Nova kompletna kvaka u radnji kosta 950din......Ocajnog je kvaliteta jezicak,odnosno sam odlivak istog .
AKO nastelujes bravu prilikom montaze TAKO ,da jezicak trpi MINIMUM opterecenja prilikom otvaranja - moze da potraje .....Barem meni jeste .....ali treba malo zivaca za stelovanje

Bas me nasmeja sa ovim
sto je najgore i ja trenutno tako otvaram vrata.
Pojuricu onda naj pre po odpadima da nadjem neke koje rade.Da li ima s necim da se premaze mehanizam unutra pa da duze traju?
Pojuricu onda naj pre po odpadima da nadjem neke koje rade.Da li ima s necim da se premaze mehanizam unutra pa da duze traju?
Samo meko stelovanje jezicka ....da nema onako veliki/tvrd otpor kad ga stiskas .....to je jedino resenje